6 provocari pe care le aduce maturizarea (funny moment)

Scris de 

Ai terminat liceul si a trebuit sa te muti la Cluj pentru a-ti continua studiile. Ai plecat de acasa, unde mama iti spala hainele, le calca, iti pregatea mancarea, facea cumparaturile etc; rezumand; avea grija de tine si tu nu trebuia sa faci mare lucru. In 6 ilustratii Cassandra Calin prezinta in mod amuzant viata de adult, plecat din bratele mamei :)

 

Trebuie să înveți să gătești măcar rețete simple, dar uneori și acest lucru poate deveni o adevărată provocare, mai ales dacă ai fost un rasfățat/ o răsfățată acasă, iar mămica ta nu te-a last să cureți niciun cartof niciodată:

 

 

Capture 2

Dăcă prima variantă dă greș, trecem la următoarea: comandarea mâncării. La început și asta poate fi o adevărată provocare:

Capture

 

După ce am terminat cu mâncatul, să trecem puțin și la curățenie. Hmmm... care e mult mai distractivă dacă e numai virtuală:

Capture 3

Discuțiile se tranformă și ele, devin mult mai serioase și mai intense acum:

Capture 5

 

Și trebuie să înveți să scrii și un e-mail formal și serios. De la messenger la e-mail poate fi o treba foarte grea, lungă și super-extra complicată:

Capture 6

În sfârșit, la finalul zilei, o să îți dai seama cât de mult îți apreciezi părinții și tot ce au facut și fac pentru tine:

Capture 4

 

Ilustratii de Cassandra Calin.

Sursa: collegehumor.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.