Swiso rent a car Brasov te duce la munte

Scris de 

Așa cum uniioamenise bucură în fiecare vară de căldură, de razele soarelui și de valurile mării, există și reversul medaliei, respectiv acei oameni care iubesc iarna, zăpada, ski-ul și snowboard-ul. Pentru aceștia, Brașov și zona muntoasă din vecinătate pare a fi un adevărat paradis.

Dar având în vedere că în continuare trăim în România, iar infrastructura de transport lasă de dorit, câteodată ne vedem puși în situația de a renunța la a mai merge în weekend la munte pentru simplul motiv că este prea complicat din punct de vedere a transportului.

Dar aceste lucruri sunt de domeniul trecutului, pentru că Swiso rent a car Brasov și-a deschis porțile și este pregătită să închirieze mașini care să te ducă la munte și în care să poți să îți transporți fără probleme echipamentul de ski sau placa de snowboard. Prețurile pe care le practică sunt foarte accesibile, fiind practic la îndemâna oricui.

Mai mult, având în minte că în general o ieșire la munte de sâmbăta până duminica seara se face în grup, atunci închirierea unei mașini de la Swiso rent a car Brașov costă foarte puțin per individ. Sunteți invitați să vă convingeți, analizând puțin oferta pe care compania de închirieri o pune la dispoziție și comparând-o cu ofertele pe care CFR-ul le are sau chiar transportul inrajudețean cu microbuse sau autocare.

Un preț de 6 euro pe zi este într-adevăr aplicat unei mașini de dimensiuni mici, dar totuși, există un asemenea preț pe piața din România, unde în general, prețurile pentru închirierea de mașini se situează în jurul valorii de 60 euro/zi. Swiso rent a car Brașov a înțeles faptul că orice persoană, fie că este vorba despre un șomer, un student, un pensionar sau un angajat cu venituri mici, ar trebui să poată să își permită să închirieze una dintre mașinile din flota pe care o deține.

Swiso rent a car Brașov este o companie de închirieri care se diferențiază pe piață atât în ceea ce privește prețurile pe care le practică, dar și din punct de vedere al varietății flotei de mașini. Închirierea nu a fost până acum atât de simplă și atât de accesibilă pentru brașoveni sau pentru studenți, motiv pentru care nu ezitați să dați de veste despre aceste noi posibilități!

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

 • RENTISSIMO rent a car
  Link la comentariu RENTISSIMO rent a car Miercuri, 16 Decembrie 2015 12:50

  Domnule Tudor,

  Inainte de a scrie un articol, chiar si el sponsorizat, ar fi bine sa va documentati un pic, atat pe site-ul beneficiarului, cat si pe alte site-uri de profil. Acel pret de 6 Euro/zi nu contine TVA si este valabil pentru o inchiriere de minim 30 de zile. Pentru acest pret primesti un Matiz, numai bun sa-ti transporte echipamentul de ski la munte :).
  Nu mai pomenesc faptul ca acel Matiz are probabil 8-10 ani si sute de mii de kilometri la bord, asadar exista riscul sa nu mai ajungi la destinatie.
  Cu cei 60 Euro/zi valabil la celelalte companii, poti inchiria un SUV sau un microbuz cu care poti ajunge la munte in siguranta si cu tot echipamentul de ski.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.