Cum transformi un cos de Craciun intr-un cadou deosebit?

Scris de 

Piata cadourilor este din ce in ce mai aglomerata cu Cosuri de Craciun, o varianta deosebit de eficienta pentru toti cei care nu stiu sa cumpere un cadou sau pur si simplu, nu au alte idei. Nici nu ai nevoie de alte idei, atata vreme cat tii cont de cateva criterii atunci cand alegi cosurile de Craciun. Varietatea acestui cadou, aparent simplu, este atat de mare, incat vei fi cat se poate de incantat cand te vei vedea pus in fata unui numar de mii de cosuri si vei realiza ca exista un cos perfect pentru fiecare persoana din viata ta.

Nu neglija elementele de Craciun

Un cos de Craciun trebuie sa fie in spiritul Craciunului. Chiar daca are in componenta elemente universale, cum ar fi ciocolata , sticla de bautura fina sau sticla de vin, cosul trebuie sa contina si ceva unic, reprezentativ pentru aceasta sarbatoare. Poti sa pui acolo niste crengi de brad, niste globulete, magneti de frigider in forma de Mos Craciun sau chiar si o pereche de sosete groase, de lana. Ideile sunt nenumarate si pot sa se transforme in idei foarte inspirate.

Personalizeaza cosul

Chiar daca achizitionezi cosuri de Craciun pentru toate persoanele din jurul tau, este indicat sa nu cumperi acelasi cos pentru toata lumea. Personalizarea cadoului este esentiala. Analizeaza putin persoana careia urmeaza sa ii oferi cosul si asigura-te ca ai cel putin un lucru care o reprezinta. Nu trebuie sa fie nimic foarte scump, ci doar ceva original. In cazul in care nu ai alta inspiratie, o poza de tip magnet de frigider sau o simpla felicitare pot sa isi faca foarte bine treaba.

Alege un comerciant de incredere

Cel care ambaleaza cosul este omul decisiv in rezultatul pe care il vei avea. Din acest motiv, este bine sa legi un magazin de incredere. Din fericire, mediul online este plin de magazine care mai de care mai interesante, multe dintre ele dispunand de oameni pasionati de tot ceea ce inseamna arta. Un cos de Craciun poate sa fie arta, daca este bine aranjat. Acesta trebuie sa tina cont de culori, de marimea fiecarui element din el si de multe alte detalii, pe care doar un artist le poate observa.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.