Descopera secretele dezvoltarii unui business in IT in zilele noastre cu Voicu Oprean@ 11 septembrie Napoca 15

Scris de  Aug 26, 2014

Iti place domeniul IT? Sau ai un proiect pe online pe care vrei sa-l dezbolti sa devina un business de succes? Te invitam la evenimentul Serile JCI in care Voicu Oprean, CEO si fondatorul AROBS Transilvania Software, vine sa ne impartaseasca din experienta lui si din secretele dezvoltarii unui business in IT in zilele noastre. In cadrul aceluias eveniment, invitatul nostru, va oferi doua premii pentru cei prezenti: 3 luni de mentoring  si o zi de shadowing.

Ce sunt Serile JCI?

Organizatia non-profit JCI actioneaza la nivel global pe 4 arii, dintre care una este antreprenoriatul. Serile JCI sunt o serie de evenimente din aceasta arie si sunt despre sharing de experienta in lumea antreprenoriatului.

 

Conceptul este simplu, este vorba de o discutie libera intr-un loc informal intre un Antreprenor de Succes si Tineri care vor sa invete cum sa faca business sau cei care sunt la inceputul unui business.

 

In data de 11 septembrie 2014 de la orele 18.00 la restaurantul Napoca 15,  va avea loc urmatorul eveniment Serile JCI in Cluj Napoca, in care tineri din Cluj Napoca vor avea sansa sa auda povestea, experienta si sfaturile unui antreprenor de success clujean.

 

Pentru ce care nu stiti, Voicu Oprean este un  antreprenor de succes in domeniul IT din Cluj, pasionat de sport si tata devotat. Voicu reuseste sa imparta cele 24 de ore si sa conduca o afacere in IT de peste 10 milioane de euro, AROBS (Advance Romanian Business Solutions). Voicu Oprean este un om dinamic, preocupat de comunitate, care promoveaza emigrarea in Romania. Este un sustinator al ideii de business romanesc si este de parere ca Romania poate sa ia nastere si sa creasca o afacere de succes.

 

AROBS Transilvania Software este lider de piata in dezvoltarea de produse si servicii software, cu un portofoliu de clienti din 14 tari de pe trei continente (Europa, America si Asia), AROBS ofera solutii eficiente pentru industrii cum ar fi turismul, transporturile, automatizarea fortei de vanzari, localizarea parcurilor auto, navigatie GPS, servicii financiare, sanatate, automotive, retail.

 

In cadrul evenimentului, Voicu Oprean va impartasi din experienta proprie cum a reusit sa construiasca o companie in IT cu peste 350 de angajati si cel mai important, va discuta despre cum poti sa dezvolti o afacere in IT in zilele noastre.

 

Vino sa inveti cum se face antreprenoriat de succes in IT de la un om cu experienta! Pentru mai multe detalii intrati pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1535709676643651   

 

Pentru inscrieri accesati link-ul: http://goo.gl/GaU7Md

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.