TiMAF 2014 anunta deschiderea celor doua competitii: TiMAF Battle of the Bands si TiMAF Dance Competition

Scris de  Aug 28, 2014

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania — TiMAF 2014 anunță deschiderea celor două competiții importante ale festivalului:TiMAF Battle of the Bands” și „TiMAF Dance Competition”.

Concursul TiMAF Dance Competition va cuprinde genuri de dans precum salsa, dans contemporan, street dance și show dance și sunt invitați să se înscrie trupe de dansatori din țară și din străinătate, cu vârsta cuprinsă între 12 și 35 de ani, prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul www.timaf.com, în secțiunea ‘Competiții’ și expedierea acestuia la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Taxa de participare este de 25 lei pentru fiecare persoană iar perioada de înscriere se încheie în data de 10 octombrie 2014.

 

Premiul cel mare al concursului TiMAF Dance Competition este în valoare de 1.000 de dolari și se va atribui celui mai spectaculos moment desemnat de juriu.

 

Cea de a doua competiție importantă a festivalului este TiMAF Battle of the Bands ce își propune să aducă pe aceeași scenă cei mai buni soliști, trupe, DJ și producători din țară și din străinătate. Înscrierile se fac până în data de 25 septembrie 2014 prin completarea formularului de înscriere existent pe site-ul www.timaf.com , sectiunea ‘Competiții’, expedierea acestuia la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. alături de link-ul către pagina de Facebook sau pagina oficială a artiștilor și link-uri către materialele audio ale acestora, conținând reprezentații live. Participanții selectați de către juriu vor intra în cursa pentru marele premiu al festivalului, în valoare de 3.000 de dolari.

 

Sursa foto: eclujeanul.ro

Ultima modificare Joi, 28 August 2014 10:01
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping