„Asasinul economic” vine la FSEGA pentru a se destainui

Scris de  Oct 10, 2014

Universitatea Babeş-Bolyai în parteneriat cu Asociaţia Pachamama România și Asociaţia Heritage – Partener UNESCO, organizează în data de 13 octombrie 2014, între orele 15:00 si 17:00 în Aula FSEGA (str. Teodor Mihali nr, 58-60), conferinţa cu tema Criza economică globală – cauze şi soluţii susţinută de John Perkins, autorul bestseller-ului “Confesiunile unui Asasin Economic”.

Având studii economice, „asasinul economic” – cum mai este numit de jurnaliști - John Perkins  a lucrat la Banca Mondială şi a cunoscut din interior tot sistemul bancar internaţional.  John Perkins este scriitor şi  co-fondator şi preşedinte al Pachamama Alliance.

 

Alianţa Pachamama luptă să educe şi să inspire persoane de peste tot din lume în vederea creării unei lumi înfloritoare, echitabile şi durabile. Pachamama este un cuvânt în limba quechua care se referă la prezenţa sacră a Pământului, a cerului, a universului şi a timpului.

 

Studenţii şi reprezentanţii mediului academic al UBB vor discuta şi dezbate, împreună cu John Perkins, autorul bestseller-ului, care sunt cauzele care au dus la apariţia crizei economice globale, dar şi care sunt soluţiile pentru pentru evitarea unei noi astfel de crize.

 

Editura Litera va fi prezenta la fiecare eveniment cu standuri de carte si va organiza sesiuni de autografe cu John Perkins. În plus, pe data de 13 octombrie, Editura Litera va lansa o editie speciala a cartii Confesiunile unui asasin economic de John Perkins, impreuna cu ziarul Adevarul, la pretul de 14,99 lei. 

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net; literaturapetocuri.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.