Se lanseaza revista ”Emerging Cluj Next Step”

Scris de 

Facultatea de Business din Cluj-Napoca, alături de Amsterdam University of Applied Sciences are deosebita plăcere de a vă invita astazi, 29 ianuarie 2016, ora 13:00, la Casino Centru de Cultură Urbană, la evenimentul de lansare a proiectului internațional și a revistei ”Emerging Cluj Next Step”.

 

Evenimentul, aflat la a doua sa ediție, reunește specialiști și pe cei mai de excepție  studenți ai ambelor universități într-un schimb multicultural, cu intenția de a analiza și studia potențialul de dezvoltare al orașului Cluj-Napoca, propunând totodată adoptarea unui model HR inovativ, în perspectiva unui mediu de business superior și resonant cu statutul de candidat la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

 

Masa rotundă de dezbateri va reuni reprezentații a 14 țări, CEO renumiți, manageri HR și academicieni ai statelor participante, în încercarea de a propune și iniția o analiză profundă a orașului clujean și a oportunităților europene și internaționale ale acestuia.

 

Pentru detalii suplimentare și confirmarea participării, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau telefonic:

Prof. Ioan Alin NISTOR: 0744 158 726 (Română)

Prof. Sander SCHROEVERS:  0799 629 427 (English)

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.