Premii substantiale pentru studentii clujeni. Cum va arata Clujul in viitor?

Scris de 

Studenții clujeni sunt provocați la un concurs care oferă un premiu de 5.500 de euro. Aceștia trebuie să își imagineze Clujul VIITORULUI.

Asociația Cluster IT Cluj este cea care se ocupă cu organizarea acestui concurs. Miza este foarte mare. Merită să încerci!

”Concursul are predarea în 7 iulie și are ca scop să găsească mai multe soluții cu ajutorul studenților. Este deschis tuturor domeniilor de la arhitectură, drept, filosofie și administrație publică. Așteptăm să primim viziuni cât mai concrete. 

 

Concursul solicită participanților realizarea unei vizuni pentru un oraș satelit al Clujului, teoretic, conceptual, și care să susțină orașul existent și care să se dezvolte împreună.

 

Cluj 2.0 este concursul care pune bazele conceptului Cluj Inovation City, nu este Cluj IT City”, a explicat Rareș Drăgan, reprezentantul Cluj Inovation City.

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a explicat că acest concurs ”s-ar putea să aibă o componetă importantă pe linia IT, dar nu se mărginește numai la asta. Sunt soluții legislative și de arhitectură care s-ar putea regăsi în Cluj-Napoca peste ani”.

 

Premiul cel mare, 5.500 de euro, va fi acordat după 7 iulie.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: tripadvisor.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.