Impreuna pentru Inima Transilvaniei – Bal Caritabil pentru Institutul Inimii Cluj-Napoca

Scris de 

Institutul Inimii “Niculae Stancioiu”, alaturi de Fundatia “Inima Transilvaniei” organizeaza un eveniment de strangere de fonduri pentru achizitionarea unor echipamente medicale moderne, care sa creasca nivelul asistentei medicale desfasurate in cadrul prestigioasei institutii spitalicesti clujene. Balul Caritabil va avea loc in data de 21 martie 2014, la Grand Hotel Italia, incepand cu orele 19:00.

Datorita faptului ca resursele oferite de sistemul sanitar sunt limitate, Institutul Inimii “Niculae Stancioiu” incearca sa obtina, prin sprijinul pacientilor si a intregii comunitati clujene, aparatura necesara desfasurarii in conditii cat mai bune a actului medical. Aparatura vizata consta in: doua ecografe de inalta performanta; o trusa de chirurgie cardiaca minim invaziva; un angiograf; un aparat de circulatie extracorporeala; un aparat de radiodiagnostic digital si un aparat de dializa renala.

 

“Echipamentele medicale de care Institutul Inimii “Niculae Stancioiu” are nevoie stringenta pot fi clasificate in trei mari categorii: echipamente pentru diagnostic, echipamente terapeutice / de interventie si aparate de sustinere a vietii. Absenta unor astfel de dispozitive medicale moderne sau insuficienta lor, ar putea ingreuna activitatea institutului nostru, lucru care ar avea un impact negativ asupra vietii sutelor de pacienti care ne calca pragul in fiecare zi”, sustine directorul medical si managerul interimar dr. Adrian Molnar.

 

Cel mai asteptat moment al serii va fi cu siguranta concertul invitatului special al evenimentului, Bogdan Ota, unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană si unul dintre artistii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

 

Participarea la Balul Caritabil “Impreuna pentru Inima Transilvaniei” costa 450 de lei sau 100 de euro, fondurile astfel colectate urmand sa intre in conturile Fundatiei "Inima Transilvaniei" ( RON: RO97BUCU1021215614092RON, EURO: RO90BUCU1021215614093EUR ), deschise la Alpha Bank, sucursala Cluj.

 

Cei interesati de participare sunt rugati sa confirme prezenta la eveniment pana cel tarziu la data de 15.03.2014, utilizand urmatoarele date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau 0724 025 854.

 

Sursa articol : Talpos & Partners

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.