Cum ne imbracam la un interviu?

Scris de  Iul 01, 2013

Suntem deja, oficial, în vacanță, iar mulți dintre noi se gândesc serios să se angajeze și să rămâne în mult iubitul nostru Cluj pentru la vară. Ei bine, Campuscluj.ro e alături de tine și acum și îți oferă câteva sfaturi esențiale pentru cum să te îmbraci la un interviu.


Informează-te!
Ceea ce poate fi în regulă pentru un job interview, s-ar putea să nu fie tocmai ok pentru altul. Depinde foarte mult de cultura și companiei care te intervievează. Trebuie să fii foarte pregătit din acest punct de vedere, și mai ales informat cu privire la oamenii care conduc această companie. Când vei suna să confirmi, asigură-te că întrebi de un dress code pentru a avea o idee despre cum să te îmbraci.

 


Interviul: first date?
Tratează interviul ca pe o primă întâlnire. Dacă nu vei lua în serios această întâlnire, e puțin să se mai întâmple și a doua oară. La fel va fi și cu interviul respectiv. Dacă nu te vei îmbrăca adecvat, atunci angajatorul va avea tot dreptul să te întrebe cât de serios te gândești la acest interviu.

 


Contează culoarea?
Acest aspect joacă un rol mult mai important decât te-ai fi așteptat. Triunghiul de dedesubtul bărbiei tale face diferența. Află ce culoare se potrivește tenului tău și folosește-o în avantajul tău. Apoi, încearcă să eviți culorile acelea electrice. Nu vrea nimeni să folosească ochelari de soare în preajma ta. Folosește culori neutre sau închise. Vei arăta mult mai office și implicit mai serios.

 


Cum să fim noi înșine?
Din nefericire, e foarte dificil să ne pierdem în mulțime și să ne pierdem individualitatea. Nu trebuie să porți ceva foarte scump, ci pur și simplu trebuie să demonstrezi că te-ai implicat în alegerea ținutei, că porți ceva care ți se potrivește și că ai ales culoarea în funcție de ceea ce preferi. De asemenea, asigură-te că mapa pe care o folosești arată bine, iar pixul sau stiloul este ceva brand renumit. Aceste lucruri nu ar trebui să conteze, dar cu toate acestea, vorbesc despre tine.

 

Îți ținem pumnii! Succes!

 

Sursa foto: insidetech.monster.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.