Cele mai utile aplicatii smartphone pentru studenti

Scris de 

Astăzi trăim într-o eră a tehnologiei avansate, folosim smartphone-uri, tablete, citim cărți de pe Kindle, suntem dependenți de informație și vrem să o împărtășim cu prietenii de pe rețelele de socializare. Zilnic violăm touchscreen-ul și pierdem ore întregi vizionând clipuri cu pisici, urcând poze cu prânzul pe Instagram și citind bloguri, dar nu numai atât.

Studenții sunt foarte avantajați de acest lucru, deoarece acum totul este accesibil la un singur click, și când zic totul mă refer la cursuri, știri, divertisment, socializare și chiar... relații amoroase! Hai să vedem care sunt cele mai utile și cele mai interesante aplicații pentru studenți!

 

Cei care nu au scăpat de matematică nici la facultate (bravo lor) se vor bucura când vor afla că există Math Formulas, care cuprinde peste 100 de formule matematice, însoțite de exemple, și Calc and Graph. Studenții la chimie au la dispoziție Elements - Periodic Table (tabelul lui Mendeleev însoțit de explicații și ilustrații), dar și The Chemical Touch. Ration te ajută să îți monitorizezi situația financiară, poți gestiona plata facturilor sau cheltuielile pe luna respectivă; pe iStudiez îți poți nota toate cursurile, temele, și te ajută să rămâi organizat; iar cu Dragon Dictations, o aplicație de recunoaștere vocală, scapi de corvoada tastatului.

 

Poți citi o mulțime de cărți dacă downloadezi Free Books & Stories sau Moon Reader, poți să modifici poze în Pics Art sau în Pixlr Express sau să asculți muzica ta preferată cu Shazam sau Soundcloud

 

Bineînțeles, fiind atât de ocupat cu nasul în iPhone sau în tabletă, nu mai ai timp de socializat în viața reală, iar din acest motiv a apărut și inedita aplicație Dallya, o nouă metodă de a-ți găsi perechea! Ce să mai, cafelele și plimbările prin ploaie sunt deja asociate hipsterilor, deci ultima fiță în materie de relații amoroase este această aplicație, unde vei putea activa căutarea persoanelor care crezi că îți sunt compatibile, iar după discuțiile de pe chat, totul depinde doar de voi. 

 

Concluzia? Dacă vrei un taxi, o agendă, un iubit sau un playlist, instalează o aplicație! Nici că ar putea fi mai ușor decât atât! 

 

Sursa foto: telegraph.co.uk

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.