Voltaj – Din toata inima SIMFONIC

Scris de  Dec 01, 2015

Voltaj vă invită la concertul „Din toată inima Simfonic”, care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în data de 3 Decembrie 2015. În urma succesului înregistrat la Sala Palatului din București (16 Octombrie 2015), unde concertul a fost sold-out cu 3 săptămâni înainte, Voltaj s-a hotărât să aducă la Cluj-Napoca cea mai spectaculoasă producție a unei formații românești – un eveniment muzical în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită alături de o orchestră simfonică formată din 45 de muzicieni.

 

Toate încasările concertului „Din toata inima Simfonic”de la Cluj-Napoca vor fi donate celor aflați în suferință în urma tragediei de la Colectiv. Încasările concertului de la București au fost donate copiilor aflați în dificultate prin intermediul asociațiilor: World Vision Romania, Salvați Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundația Casa Hospice.

 

Biletele sunt disponibile la casieria Sălii Polivalente din Cluj, în rețeaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Poștei Române, în librăriile Cărturești și Humanitas, iar online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro

 

Veniți la concert și fiți parte din povestea „Fapte bune din toată inima”!

 

Sursa foto: gazetacluj.ro

 

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.