Concert de colinde vechi cu intrare libera la UBB

Scris de  Dec 03, 2015

Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu Consiliul Studenților din UBB (CSUBB) și cu Organizația studenților din UBB (OSUBB) organizează, duminică, 6 decembrie 2015, începând cu ora 19:00, în Auditorium Maximum (str. Em. de Martonne, nr.1), “Concertul de colinde vechi Veselește-te, Domn bunu’” susţinut de studenţi ai UBB din grupurile ASCOR Cluj-Napoca (Asociația studenților creștini ortodocși) şi Liga Studenţilor din Cluj.

 

„Ne dorim să aducem în fața publicului colinde care până nu demult umpleau atmosfera de sărbătoare a satelor în zilele de Crăciun și care acum sunt uitate. În plus, acest spectacol este o șansă pentru colindători de a se apropia ei înșuși de bucuria colindătorilor de altădată”, a declarat Oana Raluca Băilă, vicepreşedinte ASCOR Cluj.

 

Evenimentul este sprijinit de Radio Renașterea și Radio Transilvania, iar intrarea este liberă.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook