Concurs : Scrie un review despre o partie si castiga o gramada de premii

Scris de 

Iarna îți face încetul cu încetul prezența în viețile noastre. Chiar dacă orașul nu este încă acoperit cu zăpadă, iubitorii sporturilor de iarnă deja și-au pregătit schiurile, snowboard-urile și patinele pentru a întâmpina cum se cuvine prima nea din acest sezon. Cu această ocazie, echipa Calatoresc.ro a pregătit o serie de articole intitulate La schi pe părtiile din Europa” şi un super concurs pentru toţi adepţii sporturilor de iarnă.

Intră în perioada 05 Decembrie 2013 – 18 Ianuarie 2014 pe siteul Calatoresc.ro pentru a afla toate informaţiile necesare despre pârtiile şi staţiunile de schi din România şi Europa. Dacă te hotăreşti să îţi petreci vacanţa într-unul dintre staţiunile din România, Franţa, Italia, Austria, Slovacia, Bulgaria sau Elveţia sau poate vrei să încerci mai multe pârtii poţi afla informaţii complete despre starea tehnică a acestora, căile de acces, posibilităţile de cazare şi modalităţile de transport pentru a te putea orienta mai uşor spre cea care îţi place mai mult.

 

Printre regiunile despre care vei putea citi se numără Innsbruck – Igls (Austria), Salzburg – Flauchau – Fuschlsee hof Bei Salzburg – Abtenau (Austria), Matterhorn Ski Paradise (Austria),  Les DeuxAlpes (Franța), Les Orres (Franța), Bansko (Bulgaria), Smokovec (Slovacia), Trentino (Italia), Bușteni (România), Poiana Brașov (România) și Predeal (România). De asemenea, vei avea ocazia să citeşti şi părerea celor care au fost deja acolo şi care îţi vor da un feedback personal cu experienţa proprie.

concurs-calatoresc-site

Dar pentru că este şi luna cadourilor, echipa Calatoresc.ro a pregătit un concurs în care pune la bătaie numeroase premii care îţi vor folosi pe pârtiile pe care vrei să aluneci sezonul acesta, dar şi cele viitoare. Dacă vrei să le iei premiile, intră pe pagina concursului  şi lasă un review sau un feedback despre o pârtie sau staţiune în care ai fost, după care urmăreşte concursul pentru a vedea dacă ai câştigat. Sunt pregătite şi premii speciale pentru cele mai relevante recenzii şi pentru cele mai apreciate poze.

 

Calatoresc.ro este o platformă destinată pasionaților de călătorii. Zilnic sunt furnizate informații despre destinațiile turistice din toată lumea, articole de interes din domeniul turismului și infomații utile pentru cei care călătoresc.

 

Sursa foto : weissesroessl.at

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.