Studentii UBB au obtinut rezultata remarcabile la concursul „International Collegiate Programming Contest -ICPC 2019”.

Scris de 

Studenții Facultății de Matematică și Informatică a UBB, organizați în două echipe, au participat, în perioada 18-20 octombrie 2019, la etapa regională SEERC (Europa de Sud-Est) a concursului internațional de programare „International Collegiate Programming Contest -ICPC 2019”.

 

Echipa UBB HakunaMatata, formată din Sebastian Nechita, Tudor Cozma și Bogdan Pop, s-a clasat pe locul IV, în vreme ce echipa UBB AvengersAssemble, compusă din Andrei Sorin Popovici, Rareș Patcas și Flaviu Crăciun, s-a clasat în primele 10 echipe din România.

 

Această etapă a concursului s-a desfășurat la Universitatea Politehnica București și a avut înscrise 57 de echipe din Europa Centrală și de Est. Concursul internațional de programare „International Collegiate Programming Contest” este prima competiție globală organizată pentru universitățile din toată lumea. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă invităm să accesați http://acm.ro/.

 

Citeste si:

---> Vezi ce programe dedicate studentilor dezvolta Centrul de Inginerie Bosch din Cluj

---> TIFF Unlimited, platforma de streaming online a TIFF, lanseaza aplicatiile iOS, Android, Apple TV si…

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.