Lidl da startul Campionatului de Management

Scris de  Apr 05, 2017

Până pe 31 mai 2017, studenţii în ani terminali şi tinerii absolvenţi de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic se pot înscrie pe cariere.lidl.ro la cea de-a patra ediţie a programului de pregătire profesională al Lidl România.

 

Campionatul de Management durează 18 luni, timp în care participanţii vor primi un salariu peste medie, iar, la final, cei mai competenţi dintre ei pot primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl, adecvată abilităţilor şi aptitudinilor lor.

 

Candidaţii eligibili trebuie:

  • să vorbească fluent limba engleză, cea germană fiind un avantaj,
  • să îşi dorească o carieră în retail
  • să fie dispuşi să călătorească. Asta deoarece programul de pregătire profesională al Lidl România presupune activităţi în magazinele, depozitele şi sediul central al companiei.

 

În timpul Campionatului de Management Lidl, fiecare participant va beneficia de sprijinul unui mentor din interiorul organizaţiei. Implicarea în acest program este remunerată, tinerii primind un pachet salarial atractiv în cele 18 luni cât durează a patra ediţie a Campionatului. Ei vor parcurge training-uri de formare şi dezvoltare a competenţelor cheie: leadership, comunicare, organizare şi planificare.

 

Participanţii vor cunoaşte procesele specifice Lidl,  intrând în contact cu toate departamentele companiei,  prin intermediul unor activităţi desfăşurate în magazine, depozite şi sediul central. La finalul Campionatului de Management, în urma unei evaluări, tinerii care au făcut faţă cu brio acestei perioade intense de training pot primi oferte de angajare permanentă la Lidl, pe măsura abilităţilor, competenţelor şi aptitudinilor lor.

 

Campionatul de Management este un program de Management Trainee flexibil, care oferă participanţilor posibilitatea de a-şi alege traseul profesional dorit în oricare dintre structurile companiei, fie că este vorba de o carieră în vânzări, într-unul dintre sediile regionale, sau într-unul dintre departamentele sediului central.

 

Tinerii se pot înscrie pe site-ul cariere.lidl.ro până pe 31 mai 2017

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.