Servicii medicale gratuite studentilor USAMV Cluj

Scris de 

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca), în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca (prin Direcția de Asistentă Socială și Medicală, serviciu public în subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, vor inaugura cabinetele de Medicină Dentară și Medicină Generală care vor asigura servicii medicale în regim de gratuitate studenților USAMV Cluj-Napoca. Astfel, peste 5.500 studenți ai USAMV Cluj-Napoca vor beneficia de servicii gratuite de medicină generală și dentară.

 

În cadrul aceastui parteneriat, conform protocolului de colaborare între USAMV Cluj-Napoca și DASM Cluj-Napoca – Serviciul Cabinete Medicale, pentru cabinetele destinate studenților din USAMV Cluj-Napoca, Universitatea a pus la dispoziție spațiul din campus complet renovat și amenajat conform normelor de înființare a cabinetelor. De asemenea, conform aceluiași protocol, USAMV Cluj-Napoca a investit în dotarea cu mobilier de tip medical și asigură pe tot parcursul colaborării serviciile de curățenie, întreținerea și cheltuielile cu regia spațiului.

 

În cadrul aceluiași protocol, DASM Cluj-Napoca, a dotat cabinetul de Medicină Dentară cu aparatură stomatologică și aparatură pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic, precum și aparatura medicală pentru cabinetul de Medicină Generală. De asemenea, DASM Cluj-Napoca asigură buna funcționare a cabinetelor cu materiale medicale (stomatologice și de medicină generală), mentenanța aparaturii și salarizarea personalului medical, angajat cu contract de muncă la DASM Cluj-Napoca, Serviciul Cabinete Medicale.

 

Citeste si:

---> UNTOLD capitolul 4 va avea loc in perioada 2-5 august 2018

---> Top 5 alimente de evitat pentru ca intensifica stresul

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.