Daca esti student sau elev, Guvernul te ajuta sa-ti iei un calculator!

Scris de 

Vrei să-ţi cumperi un calculator? Avem veşti bune de la Guvern! Poţi primi bani pentru achiziţionarea acestuia. Beneficiază de acest ajutor elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani şi care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie.

 

Guvernul a aprobat modelul bonului valoric. În acest an va fi bleu-gri. Din motive de securitate, culoarea fundalului şi seria bonului valoric sunt modificate prin Hotărâre de Guvern în fiecare an. Ajutorul se acordă o singură data în cadrul unei familii.

 

Distribuirea bonurilor pentru cumpărarea de calculatoare are termen-limită data de 30 iulie, iar achiziţia propriu-zisă se va putea face până pe 31 august. În cei 12 ani de aplicare a programului „Euro 200” au beneficiat de sprijin pentru achiziţia de computere peste 290.000 de elevi şi studenţi.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.