Zi relaxanta de vineri in Iulius Parc cu zumba, yoga si filmul "Parking"

Scris de  Iul 25, 2019

Iulius Mall Cluj te invită să petreci o zi relaxantă de vineri, în cadrul natural oferit de Iulius Parc. Vei avea parte de o după-amiază cu activități „zen” și proiecții de cinema în aer liber. Vineri, 26 iulie 2019, de la ora 17.00, clujenii de toate vârstele, amatori de destindere și distracție, sunt așteptați la „Zen Evening by The Lake”. Evenimentul este dedicat tuturor celor care doresc să petreacă o după-amiază în aer liber, cu activități recreative și mișcare. După o săptămână solicitantă sau doar pentru a te bucura de bună dispoziție, te invităm să îți relaxezi mintea și corpul și să te încarci cu energie, la sesiuni de zumba, yoga, body art, hatha yoga și altele. În plus, copiii vor avea parte de numeroase propuneri distractive, precum face painting, mascote și alte surprize, astfel că zâmbetele sunt garantate.

 

Evenimentul #ZenEveningByTheLake se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore, fiind urmat de proiectia de film din cadrul #MovieNights Iulius Mall.

Programul evenimentului:

17:00-17:40 Zumba Kids
17:45-18:15 Yoga Kids
18:30-19:15 Body Art
19:30-20:30 Hatha Yoga
20:30-21:15 Concert Live de Mantre

 

Seara va continua cu „Movie Nights”. De la ora 21.30, pe ecranul din Iulius Parc se va vedea „Parking”, o producție românească din 2019, în regia lui Tudor Giurgiu. Pelicula spune povestea unui poet care emigrează în Spania, cu trăirile, emoțiile și drama produse de nevoia de acceptare și dorul de casă.

 
„Movie Nights” prezintă 11 filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Participarea este gratuită. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu sprijinul TIFF și al Radio Guerilla și Cemacon.

 

Vino să alungi stresul și plictiseala cu evenimentele care îți dau o stare de bine și te relaxează, vineri, în Iulius Parc!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.