Nu rata termenul limita de inscriere la Programului Oficial de Internship al Guvernului României

Scris de 

Studenții Universității Babeș-Bolyai își pot depune, până în data de 19 mai 2019, dosarele pentru obținerea unui loc în cadrul celei de-a șaptea ediții a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, program prin care  pot dobândi experiență în administrația publică centrală. Studenții și absolvenții de studii superioare au la dispoziţie, în acest an, 200 de locuri disponibile în Guvernul României, ministere, instituții și autorități ale administrației publice centrale.

 

Înscrierile se fac online, iar condițiile de participare, precum și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.internship.gov.ro . Rezultatele finale ale selecţiei vor fi anunţate în data de 28 iunie, urmând ca perioada de practică să fie cuprinsă între 15 iulie şi 13 septembrie 2019. În cadrul programului de internship studenții vor petrece, timp de două luni, 8 ore/zi în instituțiile incluse în program pentru a învăța modul de funcționare și organizare a administrației publice.

 

Participanții vor primi o indemnizație lunară pentru internship în valoare de 2080 de lei brut, perioada de desfășurare a programului de internship fiind considerată vechime în muncă. La finalul perioadei de internship, participanţii vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

 

Citeste si:

---> Competitia oficiala TIFF 2019 include 12 opere singulare, puternice si provocatoare

---> BattleLab Robotica va organiza un concurs international de sumo robotic

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.