Evenimentul "Vamos a la Playa 2019" aduce din nou litoralul in Cluj-Napoca

Scris de  Aug 07, 2019

Asociația Urbannect anunță patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mai ales voie bună, într-o nouă ediţie a litoralului adus în Cluj-Napoca, în perioada 8-11 august 2019.

 

„Anul acesta e mai special. Pentru că ne-am ambiționat să nu lăsăm clujenii fără gustul vacanței nici de data aceasta, deși a fost un pic mai greu. Dar am răzbit cumva și iată-ne, pentru al cincilea an consecutiv : Aducem din nou litoralul în Cluj-Napoca, în evenimentul Vamos a la Playa 2019, ediția cincinală”, au transmis organizatorii evenimentului.

 

Reprezentanţii Asociației Urbannect îşi propun să aducă în oraş spiritul mării. Aceştia au precizat că va fi „soare, nisip, apă, bere, piscine, șezlonguri, bucătărie specifică, mese, umbrele, dj party, jocuri pentru toate vârstele, concursuri, spectacole, proiecții video și multe alte distractii”.

 

Locație

Plaja Grigorescu
Blvd 1 Decembrie 1918, nr 12 
Cluj-Napoca,400699 Romania

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.