Joburi de top in IT pe platforma SmartDreamers (perioada 9-15 iunie)

Scris de  Iun 16, 2014

IT-ul este unul dintre cele mai populare domenii de activitate pe smartdreamers.com. În aceste condiții, îți prezentăm o parte dintre cele mai atractive joburi din IT existente platforma SmartDreamers.

Cei de la DELL International Services, aflați în căutarea unui Software Development Advisor la București. Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să stăpânească limbile Engleză și Germană la nivel avansat, să fie absolvent de studii universitare informatice și să aibă cunoștințe de J2EE (J2SE, J2EE, EJB 3.0, JDBC, ANT, UML, Hibernate), SQL, XML, XSD, WebServices, JSP, JSF, CSS, HTML și JavaScript Education.

 

Siemens pune la bătaie poziția de Junior Java Developer in Scheduling Project la Brașov. Dacă vrei să aplici, află că pentru acest job ai nevoie de 1-2 ani experiență în software development și cunoștințe de Java, JSP, Servlet, Spring, XML, SQL, HTML, CSS, JQuery și Eclipse. Siemens oferă, pe lângă veniturile lunare, bonuri de masă, bonificație anuală, program flexibil (permite inclusiv lucrul la domiciliu), asigurare de viață, pensie privată și servicii medicale private gratuite.

 

La București se caută un Programator Java pentru AQUASoft. Candidații pentru această poziție au experiență în Java (J2SE, J2EE), comunică fluent în limba Engleză și sunt absolvenți de studii universitare.

 

Fujikura Automotive Romania are nevoie de un Software Developer la Sibiu. Dacă ești absolvent de studii superioare informatice, ai cunoștințe de software development, cunoști la perfecție limba Engleză (limba Germană constituie un avantaj) și ești bine organizat, serios și atent la detalii, aplică acum pe SmartDreamers!

 

În Iași sunt necesare serviciile a cinci Senior Java Developeri la Antal. Pentru a aplica la aceste poziții sunt necesare studii superioare de inginerie tehnică sau computerizată, minim cinci ani de experiență în programare Java, precum și experiență de lucru în Argile (Kanaban).

 

Ubisoft angajează un Economic Designer la Craiova. Dacă ești pasionat de jocuri, ai experiență în Agile, ești absolvent de studii economice (preferabil Marketing) și ai experiență în game, social sau gambling design, aplică acum!

 

Emerson are nevoie de serviciile unui IT Support Specialist la Cluj-Napoca. Studiile superioare, cunoștințele de limba Engleză, experiența în Word, Excel, PowerPoint, Access, Project, computer hardware, și Active Directory reprezintă o parte din condițiile pentru acest job.

 

În Timișoara se caută un Image Signal Processing SW Engineer la Movidius. Pentru a aplica la acest job ai nevoie de experiență în video codecs & processing, computer vision, stereo vision sau 3D imaging & video și design sau optimizare de algoritmi.

 

Încheiem topul joburilor în IT cu cele două poziții de Java Developer pentru Intelligence Act în Riad, Arabia Saudită. Angajatorul oferă asistență pentru relocare, apartament cu chiria plătită, contract pe termen lung și un pachet salarial atractiv.

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

Ultima modificare Luni, 16 Iunie 2014 09:02
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

Mobilier Dormitor pentru bugetul tau.

Mergi la sigur cu Taxi Transfer London.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping