Targul de Turism Touristica va incepe vineri 21 martie

Scris de  Mar 20, 2014

Târgului de Turism Touristica, aflat la a X-a Ediție, își „va deschide” ofertele începând de vineri 21 martie 2014 la Polus Center. Acesta te așteaptă cu cele mai bune oferte în acest week-end, fiind prezentate diverse destinații atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural. Reducerile vor fi substanțiale - promit organizatorii - de până la 35 % aplicate în cadrul târgului. În funcție de oferta agențiilor, reducerile pot depăși 35% la rezervările pe loc.

Ce oferte găsim la târg?

- Turcia, Grecia, Croaţia, Bulgaria, Spania, Muntenegru, Italia, Mallorca, dar și Maldive, Tenerife, Cuba, Thailanda, Dubai, Mauritius, Mexic. Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile pentru vara 2014 care vă așteaptă la Touristica!

 

Exemple:

 

Grecia - oferă variante de cazare în Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoană/sejur, fără transport şi masă într-un hotel de 4*, sau în Insula Rodos cu mic dejun inclus, transport – avion, taxe, transferuri la tariful de 212 euro/persoană.

 

Chania, noua faţă a Greciei, tariful este de 314 EUR/persoană pentru un sejur de 7 nopţi. Nei Pori este una dintre cele mai noi staţiuni din Grecia, cu prețuri începând de la 130 Euro/persoană în cameră dublă/transport cu autocarul din Cluj Napoca.

 

Bulgaria - o altă destinație care atrage mii de turiști români în perioada de vară, tarifele încep de la 92 euro/persoană/7 nopți, cazare în cameră dublă, în Albena.

 

Sunny Beach - prețul este de 235 euro/persoană/sejur la hotel de 4* cu regim All Inclusive, dar transport individual.

 

Muntenegru -doar 112 euro/persoană/sejur 7 nopţi fară transport sau 178 eur/persoană/sejur 7 nopţi cu transport inclus!

 

Thailanda - 7 nopți, cu plecare din Bucureşti vă costă 898 Euro.

 

Maldive - 7 nopți de cazare cu transport din Bucureşti prețul ajunge la 1183 Euro.

 

Dubai - preţul de sezon începe de la 410 Euro cu plecare din Bucureşti, pentru 7 nopţi.

 

Destinaţia turistică a anului 2014 stabilită drept cel mai important ghid internaţional de călătorii este Brazilia. Ţara culorilor, a carnavalului, a distracţiei, dar începând cu anul viitor şi capitala mondială a fotbalului, este pregătită să primească sute de mii de turişti pe întreaga perioadă a anului. Preţul pentru o astfel de vacanță începe de la  2.550 Euro/persoană pentru 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus şi plecare din Bucureşti, zbor și taxe aeroport incluse. Oferta este de tip circuit și include vizitarea unor zone renumite din zonă. Veţi ajunge să cunoașteţi două superlative ale lumii: una dintre cele 7 Noi Minuni ale Lumii – Christ the Redeemer și una dintre Cele 7 Minuni Naturale ale Lumii, impunătoarele cascade Iguazu.

 

Târgul de Turism Touristica se va desfășura între 21-23 Martie 2014 la Polus Center-Cluj pentru a vă alege vacanţa potrivită şi pentru a beneficia de reducerile pregătite!

 

Sursa foto: poluscentercluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.