Abonamente gratuite de transport pentru zonele metropolitane. Locul de ridicare si documentele necesare

Scris de 

Compania de Transpot Public Cluj anunță că abonamentele gratuite pe mijloacele de transport în comun pentru elevii și studenții din zonele metropolitane pot fi ridicate.

 

Astfel, elevii si studentii, cursuri de zi, cu domiciliul stabil in:

1. Comuna Floresti, care se incadreaza in prevederile HCL nr. 38/28.03.2014, ca incepand cu data de 14.09.2015, se pot prezenta la sediul Primariei comunei Floresti, str. A. Iancu, nr. 170, parter, si punctul de vanzare bilete/abonamente din statia Primaria Floresti pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele 6 linii pe care opereaza in comuna Floresti, pentru deplasarea in municipiul Cluj-Napoca.

 

Elevii si studentii vor avea asupra lor, urmatoarele documente:

- Cartea de identitate in original;

- Adeverinta eliberata de reprezentantul primariei, in baza carnetului de elev/student vizat pe anul scolar 2015 - 2016;

- Fotografie recenta color.

 

Abonamentele gratuite eliberate vor avea urmatoarele valabilitati:

- Elevi: 14.09.2015 – 30.06.2016;

- Studenti: 14.09.2015 – 30.06.2016.

 

2. Comuna Apahida, care au varsta sub 25 de ani si se incadreaza in prevederile HCL nr. 136/30.10.2014, ca incepand cu data de 14.09.2015, se pot prezenta la bir. de abonamente din statia Arte Plastice si punctul de vanzare bilete/abonamente din statia Blocuri Apahida pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele 5 linii pe care opereaza in comuna Apahida, pentru deplasarea in municipiul Cluj – Napoca.

 

Elevii si studentii vor avea asupra lor, urmatoarele documente:

- Cartea de identitate in original si copie;

- Copie certificat de nastere si carte de identitate al unuia din parinti (pentru cei care nu au C.I.)

- Carnetul de elev/student vizat pe anul scolar/universitar 2015 - 2016;

- Fotografie recenta color.

 

3. Comuna Baciu, care se incadreaza in prevederile HCL nr. 19/22.05.2014, ca incepand cu data de 14.09.2015, se pot prezenta la biroul de abonamente P-ta Garii pentru eliberarea abonamentele gratuite intracumunale si biroul de abonamente P-ta M. Viteazul pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe una din cele 4 linii pe care opereaza in comuna Baciu, pentru deplasarea in municipiul Cluj – Napoca. Abonamentele se elibereaza lunar in baza adeverintei eliberate de reprezentantul primariei Baciu.

 

4. Comuna Feleacu, care se incadreaza in prevederile HCL nr. 17/27.03.2014, ca incepand cu data de 14.09.2015, se pot prezenta la biroul de abonamente P-ta St cel Mare si punctul de vanzare bilete/abonamente din P-ta Cipariu pentru eliberarea abonamentele gratuite, valabile pe una din cele 3 linii pe care opereaza in comuna Feleacu, pentru deplasarea in municipiul Cluj – Napoca. Abonamentele se elibereaza lunar in baza adeverintei eliberate de reprezentantul primariei Feleacu.

 

5. Comuna Ciurila, ca incepand cu data de 14.09.2015, se pot prezenta la biroul de abonamente din P-ta St. cel Mare pentru eliberarea abonamentelor gratuite, valabile pe linia M16, pentru deplasarea in municipiul Cluj – Napoca.

 

Elevii si studentii vor avea asupra lor, urmatoarele documente:

- Cartea de identitate in original;

- Copie certificat de nastere;

- Fotografie recenta color.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.