Sesiunea de Comunicari Stiintifice SIMTECH 2013 in 24- 25 mai la Cluj

Scris de 

Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, împreună cu Organizația Studenților de Ingineria Materialelor și Mediului (OSSIMM), din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, organizează Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești SIMTECH 2013 în perioada 24-25 mai 2013.

 

Sesiunea de Comunicări Științifice este o manifestare venită în sprijinul activităților studenţeşti care îşi propune să:

- acorde o şansă în plus studenților pentru cunoaşterea de noi direcţii de cercetare şi iniţierea/dezvoltarea de proiecte de colaborare;

- ofere studenților posibilitatea de aşi expune realizările în domeniile lor de interes științific;

- încurajeze dezbaterile studenţeşti pe teme ştiinţifice de actualitate;

- stimuleze creativitatea și interesul pentru învăţare;

- dezvolte capacitatea de expunere a părerilor şi ideilor într-un cadru organizat;

- îmbunătățească colaborarea între instituţiile preuniversitare şi universitare.


În acest scop vor fi invitați studenți la nivel de licență și master din universitățiile de profil din ţară şi străinătate.

Tematica secțiunilor:

- Ingineria Materialelor;

- Ingineria Mediului

 

Înscrierile la cea de a 4-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești SIMTECH se fac online până la data de 15 MAI 2013, forma finală a lucrării va fi trimisă prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. înainte de 19 MAI 2013, respectând cu stricteţe modelul ce se poate descărca de pagina web a conferinței. Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești SIMTECH pentru studenţi şi masteranzi, cu două secţiuni oferă participanților CDul manifestării ştiinţifice, cu ISBN și mapa de prezentare a evenimentului.

 

Important !
Cele mai bune lucrări prezentate în cadrul, celei de-a 4-a ediții a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești SIMTECH vor fi premiate. Participanţii vor primi diplome de participare.


PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ! Pentru participanții din alte centre universitare cazarea este asigurată în căminele studențești din Mărăști.Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești S M N S Ediţia a 4-a 24-25 MAI 2013, Cluj-Napoca

Participanţii la Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești SIMTECH 2013 pentru studenţi şi masteranzi sunt rugaţi să completeze fişa de înscriere și abstractul pentru a le trimite la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15 MAI 2013.

Forma finală a articolului va fi trimisă prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. înainte de 19 MAI 2013, acesta trebuie să respecte cu stricteţe modelul ce se poate descărca accesând pagina web a conferinței.

Limbile oficiale ale conferinței sunt româna și engleza. Confirmarea acceptului lucrării, precum şi eventualele modificări sau corecturi necesare, vor fi transmise participanţilor, prin e-mail, până la data de 20 MAI 2013.

Lucrările vor putea fi susţinute prin intermediul unei prezentări PowerPoint. Pentru susţinere, participanţilor li se va pune la dispoziţie calculator şi proiector multimedia.

 

Contact:
Organizația Studenților de la Știinta și Ingineria Materialelor și a Mediului Universitatea Tehnică, Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului
B-dul Muncii, Nr. 103-105, 400294, Cluj-Napoca, România
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.ossimm.ro 
Mobil: 0754 675 217
Persoană de contact: Varga Attila Daniel

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.