Videochatul poate deveni jobul tau de vis

Scris de  Mar 26, 2014

Fiind studentă, una dintre priorităţile tale este găsirea unui loc de muncă. Un job te ajută să te întreţi singură, să îţi plăteşti cheltuielile şi să îţi permiţi acele lucruri de care are nevoie fiecare femeie. În funcţie de domeniul în care te angajezi, salariile pot varia, dar majoritatea sunt între 200 – 400 Euro/lună.

Cu siguranţă visezi că câştigi mai mulţi bani, ca să îţi permiţi toate plăcerile şi să pui bani deoparte pentru ca într-un viitor apropiat să îţi achiziţionezi o maşină sau poate chiar şi o locuinţă. Deşi locurile de muncă în Cluj Napoca sunt destul de variate, majoritatea angajaţiilor cer experienţă, pe care de cele mai multe ori studenţii nu au de unde să o acumuleze.

 

Dar întotdeauna există alternative, iar una dintre acestea este videochatul.

 

Acest domeniu oferă satisfacţii materiale pe care nici un alt domeniu nu le oferă, mai ales în cazul celor în care nu se cere experienţă. Dacă eşti o fată cu mintea deschisă, ambiţioasă, frumoasă şi visezi să îţi clădeşti o carieră de succes, acest job ţi se potriveşte cel mai bine. Pe lângă câştigurile care depăşesc mii de euro în fiecare lună, există numeroase motive pentru care videochatul este un job de vis :

 

1. Se bazează pe socializare

Dacă eşti o persoană căreia îi place să socializeze, jobul acesta ţi se va părea foarte uşor. Fiind model de videochat, va trebui să vorbeşti cu bărbaţi din toată lumea, care se simt singuri şi care au nevoie de o vorbă bună şi de o persoană care să îi asculte.

 

2. Nu există contact fizic

Nu confunda videochatul cu prostuţia. Deşi eşti singură în cameră, tu vorbeşti cu diferite persoane prin intermediul unui calculator performant. Camera unde te vei afla este modern decorată, astfel ca tu să te simţi cât mai confortatibilă. Persoanele cu care vei vorbi se află de cele mai multe ori la mii de km distanţă de tine.

 

3. Asistenţă non-stop

O echipă cu experienţă se află mereu la dispoziţia ta pentru a-ţi oferi sfaturi şi training în funcţie de personalitatea ta. Echipa tehnică te poate ajuta mereu dacă ai orice problemă de natură tehnică, iar stiliştii şi make-up artiştii te vor aranja înainte de fiecare sesiune pentru ca tu să te simţi şi să fii cât mai frumoasă.

 

4. Îţi creşte încrederea de sine

Fiind un domeniu în care aspectul fizic plăcut este o necesitate, vei avea mereu mult mai grijă de tine. Astfel, o parte din banii câştigaţi îi vei putea reinvesti în aspectul tău, ceea ce te va face să te simţi mult mai bine în viaţa de zi cu zi. Pe lângă acesta, faptul că reuşeşti să te întreţi singură şi să îţi achiziţionezi diferite bunuri îţi va oferi încredere în forţele proprii şi vei reuşi mult mai uşor să te descurci pe plan profesional.

 

5. Nu ai nevoie de experienţă

Experienţa nu este necesară. Trebuie doar să ai minime cunoştinţe de utilizarea calculatorului şi limba engleză să o cunoşti la nivel mediu. În rest, celelalte modele şi echipa studioului te vor ajuta să te acomodezi cu noul tău job. Nu uita că programul este flexibil şi îl poţi stabili în funcţie de programul tău de la facultate.

 

Dacă te hotăreşti că acesta este jobul în care vrei să îţi construieşti o carieră, caută studioul care ţi se potriveşte cel ma bine şi programeză-te pentru un interviu. Site-urile nu sunt accesibile din România, astfel că ai garantată toată discreţia. Iar pentru liniştea ta, vei fi angajată cu contract de muncă şi ţi se va oferi şi un bonus de început, indiferent de încasările tale.  

 

Este sau nu videochatul un job de vis?

 

Sursa foto : cafef1.com

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.