5 mini afaceri pe care le poti face in camin

Scris de  Mar 24, 2014

Lipsa banilor in timpul facultatii pare a fi principala problema care sta intre tine si iesirile in club din weekend. Dar nu dispera, caci iti vom prezenta 5 mini afaceri pe care le poti face in camin si care iti vor rotunji serios veniturile. Se stie ca marea majoritate a antreprenorilor de succes au facut afaceri inca din facultate, deci reusitele tale viitoare pot depinde si de asta.

1. Printare sau xeroxare cursuri

Incapand din anul 2 studentii nu prea mai dau pe la cursuri si au o problema in sesiune pentru ca nu au de pe sa invete. Aici intervii tu si serviciul pe care il poti presta. Fie cumperi un scanner, un xerox sau o imprimanta si faci un print shop la tine in camera fie aduni comenzile colegilor si cobori la xeroxul din colt.

 

Oricare din variante o preferi cu siguranta vei gasi clienti, mai ales daca preturile sunt bune.

(P)Consumabile copiatoare timisoara la super pret!

 

2. Spalare rufe

Afacerea consta in adunarea rufelor colegilor din camin si transportarea lor pana la spalatorie. Practic percepi o taxa modica, sa zicem 10 lei/sac de haine + pretul practicat de spalatorie. Castigul nu este foarte mare dar cu siguranta vei face bani de iesit in club.

 

3. Cumparaturi

Acelasi principiu ca si la rufe. Practic percepi o taxa de deplasare pana la super market. Cu cat aduni mai multe comenzi, cu atat profitul este mai mare.

 

4. Realizare licente

Una din cele mai profitabile afaceri pe care le poti face in camin desi este oarecum la limita legii. Jobul tau consta in principal in tehnoredactarea licentei iar preturile incep de la 1000 lei pentru o licenta de trecere si poate ajunge pana la 3000 lei pentru una de 10.

 

5. Meditatii

Oferirea de meditatii colegilor sau elevilor la o materie la care excelezi este alta forma de afaceri pe care o poti realiza in timpul facultatii. Tarifele practicate difera in functie de complexitatea materiei dar cu siguranta vor fi suficiente pentru ati rotunji veniturile.

 

Toate aceste metode de a face bani sunt testate si functioneaza deja in facultatile de la noi din tara. Unde exista oameni care au o nevoie, tot timpul va exista cineva care sa o rezolve. De ce sa nu fii tu acela?

 

Articol recomandat de Printech - firma de incarcarcari cartuse timisoara.

 

Sursa foto : roehampton.ac.uk

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

  • io
    Link la comentariu io Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 00:16

    Cine imi face si mie o licenta? Domeniu Caluclatoare sau Informatica. Am tot planu si toate detaliile. Am nevoie de cineva serios! contact: maussy.pm.mm@gmail.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.