Burse in valoare de 500.000 de lire oferite de Coventry University

Scris de 

Universitatea cu cei mai mulţi români în campus revine în România pentru a oferi burse în valoare de 500.000 de lire şi pentru a organiza cursuri demonstrative pentru tinerii interesaţi de studiile în străinătate. Coventry University organizează Coventry University Experience Day în trei zile diferite (22, 23, 25 aprilie) în trei oraşe din Romania (Cluj-Napoca, Bucureşti şi Iaşi). Primul scop al evenimentelor este să informeze elevii şi studenţii despre fondul de burse în valoare de 500.000 de lire pus la dispoziţie tinerilor români. Al doilea scop este să le ofere acestora şansa să experimenteze sistemul academic britanic prin intermediul unor workshopuri interactive care simulează cursurile de la universitate.

 

Coventry University – locul 15 în topul universităţilor din Marea Britanie

 

Coventry University este poziţionată pe locul 15 în topul celor mai bune universităţi din Marea Britanie conform ziarului “The Guardian University Guide”. Datorită facilităţilor şi a resurselor puse la dispoziţie tinerilor, universitatea a câştigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Pentru români, Coventry are o însemnătate specială datorită faptului că în campus se regăseşte cea mai numeroasă comunitate de studenţi români dintre toate universităţile din lume.

 

Pentru prima dată, Coventry University pune la dispoziţie un fond de burse în valoare de 500.000 de lire exclusiv românilor care sunt acceptaţi la programe de licenţă sau masterat în cadrul universităţii. În cadrul prezentării generale se vor detalia criteriile de eligiblitate şi sistemul de alocare a acestora.

 

Tinerii interesaţi să îşi continue studiile în străinătate pot participa la o serie de workshopuri din domeniileartelor, business, criminologie, ştiinţe legale şi iginerie.  În cadrul acestor activităţi, elevii şi studenţii au ocazia de a  experimenta sistemul academic britanic şi de a se familiariza cu tehnicile de predare-învăţare. Aceste sesiuni se vor desfăşura într-o manieră practică, astfel testându-se abilităţile artistice, de persuasiune, de negociere şi creativitatea participanţilor.

 

Evenimentul are loc la nivel naţional, iar participanţii au posibiltatea de a se întâlni cu reprezentanţii universităţii şi de a fi studenţi internaţionali pentru o zi în Cluj (22 aprilie), Bucureşti (23 aprilie) şiIaşi (25 aprilie). Pariciparea la Coventry University Experience Day este gratuită, iar cei interesaţi trebuie să completeze formularul de înscriere.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.