Omuletul albastru te vrea in AIESEC!

Scris de 

Îl cunoaşteţi?

Dacă încă nu aţi avut ocazia, sigur îl veţi întâlni de acum încolo. Te va urmări oriunde te vei afla, în cantină, la facultate, în cămin sau în cafenea. Vei rămâne marcat, iar imaginea lui te va urmări şi în somn. Dimineaţa, buimac fiind, vei crede că totul a fost doar un vis, dar când îţi vei bea cafeaua într-un bar, ghici cine va fi acolo?

Am reuşit să vă sperii?

Sperând că v-am captat atenţia, trebuie să recunosc că lucrurile nu stau deloc aşa, căci omuleţul albastru nu este deloc înfricoşător. Da, va fi aproape omniprezent, dar este un student ca noi toţi. Mai bine zis era...până să încerce experienţa AIESEC. Acum este un omuleţ simpatic, deschis, cu muuulţi prieteni dintre care multe contacte profesionale, competenţe de leadership şi cîteva internshipuri naţionale şi internaţionale. A lucrat atât în companii de renume, cât şi ca voluntar.

 

Experienţa de AIESECer, pe de altă parte, te urmăreşte peste tot. Este intensă, ritmul în care se desfăşoară proiectele este unul ameţitor, la fel ca şi cel în care creezi contacte cu oameni ce îţi devin mentori.

 

Iată ce ne zice Vlad, Alumnus AIESEC-Napoca, adică fost omuleţ albastru: ,,AIESEC m-a ajutat atât pe perioada celor patru ani în care am fost activ, cât şi acum, la un an după ce am devenit Alumnus. Astfel, am beneficiat de programe de pregătire pe teme şi niveluri diferite din aria mea de interes, de oportunităţi în care să pun învăţămintele în aplicare şi de o reţea de oameni relevanţi în care am ocazia să cer sprijin şi să ofer la rându-mi atunci când este nevoie.”

 

Ce îţi mai rămâne de făcut?

aiesec treci pe albastru

Unde? AICI! http://bit.ly/18cZmBR

 

Sursa foto : facebook.com

Cristina Dochia

Pasionată de oameni, cuvinte, idei. Visez la o media bazată pe principii și pe aptitudini reale, în care să lucrez. În rest, caut să blochez clișeele prin scris.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook