Beyonce si Jay-Z studiati la universitatile din State

Scris de 

Beyonce este una dintre cele mai mediatizate staruri din întreaga lume, iar acum cariera ei va fi materie de studiu într-una dintre universitățile americane.

Departamentul de studii feministe și de gen de la Universitatea Rutgers din State a introdus un nou curs intitulat „Politizarea lui Beyonce”. Kevin Allred, doctorandul care predă acest curs, a declarat pe site-ul de știri a universității că a luat ca exemplu cariera lui Beyonce ca modalitate de a explora strategiile referitoare la rasă, gen şi sex.

 

În cadrul cursului, studenţii vor urmări şi comenta videoclipurile şi versurile cântecelor lui Beyonce. De asemenea, vor avea avea parte de lecturi din autoare feministe de culoare. Allred declară că acest curs urmăreşte să ajute studenţii să capete o gândire mai critică în legătură cu conţinutul publicat în mass-media.

 

 

Universitatea din Rutgers a mai avut un curs în trecut care expora lirica lui Bruce Springsteen. Iar celebra Universitate Georgetown a avut un curs intitulat „Sociologia Hip-Hop-ului: doctrina urbană a lui Jay-Z”, care punea accent pe muzica soțului celebrei cântărețe.

 

 

Sursa foto: animalzoo.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.