Create.Act.Enjoy a lansat programul cultural din perioada aprilie-mai

Scris de 

Compania independentă de teatru şi film Create.Act.Enjoy a lansat programul cultural din perioada aprilie-mai, care include ateliere de teatru și improvizație, de film, creative writing, dans contemporan și muzică de teatru și film.

De asemenea, clujenii vor fi surprinşi şi cu două evenimente speciale: vernisajul unei expoziţii şi o seară de film. Activitățile culturale vor avea trei invitați speciali, pe coregraful Melinda Jakab, care va susține workshop-ul de dans contemporan, pe compozitorul Mircea Kiraly, care va conduce workshop-ul de muzică de teatru și film şi pe Nowak852, care va prezenta expoziția „The Birth of Cool".

 

Toate evenimentele se vor desfășura în recent-inauguratul spaţiul cultural The Box. Conceput ca un centru de dezvoltare personală prin artă, acesta se axează pe consolidarea unei comunităţi tinere, dornice să-şi descopere şi să-şi exploateze posibilităţile de exprimare.

 

"Unul din principalele scopuri ale centrului este dezvoltarea interesului pentru cultură a tinerilor şi conştientizarea efectelor imediate pe care orice formă de artă le poate avea în viaţa de zi cu zi. În acest sens, activitățile propuse sunt o modalitate de a crea alături şi pentru un public activ şi interesat de nou", au afirmat membrii Create.Act.Enjoy.

 

Program aprilie - mai:

 

Vineri, 17 aprilie

Ora: 19.00
THE BIRTH OF COOL (vernisaj), autor Nowak852
Intrarea liberă

 

Sâmbătă, 18 aprilie

Ora: 20.00
SEARĂ DE FILM
Philadelphia (r. Jonathan Demme)
Intrarea liberă

 

Miercuri, 22 aprilie

Ora: 19.00
ATELIER DE FILM (prima ședință), susţinut de Cristian Pascariu (regizor de film şi producător Create.Act.Enjoy)

 

Joi, 23 aprilie

Ora: 19.00
ATELIER DE CREATIVE WRITING (prima ședință), susţinut de Alexandra Felseghi (regizor de teatru şi dramaturg Create.Act.Enjoy)

 

Vineri-Sâmbătă, 24-25 aprilie și Vineri-Sâmbătă, 8-9 mai

Ora: 11.00
WORKSHOP DE DANS CONTEMPORAN, susținut de Melinda Jakab (coregraf Opera Maghiară Cluj-Napoca)

 

Duminică, 26 aprilie

Ora: 11:00
WORKSHOP DE MUZICĂ DE TEATRU ȘI FILM, susținut de Mircea Kiraly (compozitor a peste 200 de coloane sonore de teatru și film)

 

Luni, 4 mai

ATELIER DE TEATRU ȘI IMPROVIZAȚIE, susţinut de Diana Buluga (actor Create.Act.Enjoy și Teatrul Național) şi Raluca Lupan (actor Create.Act.Enjoy și asist. Univ. Facultatea de Teatru și Televiziune)

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.