5 cadouri inedite de 14 Februarie

Scris de 

Deși multă lume acuză împrumutul sărbătorilor americane, Valentine`s Day a devenit deja o obișnuință pentru îndrăgostiții din întreaga lume. Nici nu trec bine sărbătorile de iarnă, că deja așteptăm cu nerăbdare să primim și să dăruim alte cadouri. Dacă simțiți că ați cumpărat felurite cadouri pe tot parcursul relației și sunteți în pană de idei, noi vă scoatem din impas cu cele mai bune idei pentru un buget studențesc.

Film+cină romantică

Una dintre cele mai bune metode de a sărbători această frumoasă zi a iubirii este alături de persoana plăcută. Surprinde-o plăcut cu bilete la un film minunat de dragoste, urmat de o rezervare la restaurantul lui/ei preferat pentru cină. Uneori, micile surprize valorează infinit mai mult decât orice cadou.

 

Pentru EL  - parfum

Una dintre cele mai bune alegeri pentru genul masculin este cu siguranță un parfum. Un cadou plin de rafinament care „cochetează” subtil cu eleganța, parfumul este un cadou sexy și util oricărui bărbat.

 

Pentru ELbrățară USB

Că tot am amintit relevanța unui cadou util pentru un bărbat, o brățară USB pare a fi o alegere excelentă. Cu atât mai mult cu cât, majoritatea reprezentanților genului masculin adoră feluritele inovații tehnologice. Un cadou util și modern, brățara USB te poate scoate din impas într-un mod foarte original.

 

Pentru EA bijuterii

Nu e niciun secret că genul feminin este îndrăgostit nebunește de bijuterii. De toate felurile, culorile și materialele, o fată devine mult mai ușor de cucerit dacă îi oferi bijuterii. Dacă vor să impresioneze, domnii vor căuta, ce-i drept, bijuterii care să fie în ton cu splendida sărbătoare, precum cercei în formă de inimă sau medalioane inscripționate cu multă iubire și un sincer „Te iubesc”.

 

Pentru EAtradiționalul buchet de flori

Nu se poate să dai greș cu un buchet de flori însoțit de un frumos zâmbet îndrăgostit. Și aici, trandafirii roșii par a fi alegerea ideală. Îndrăznețe, dar și gingașe, aceste flori nu vor ieși niciodată din topul celor mai reușite cadouri pentru o femeie. Așa cum bărbaților le plac cadourile utile, femeile adoră romantismul. Și ce altă modalitate mai bună de a-ți demonstra caracterul romantic decât prin intermediul unui buchet mare de „dragoste roșie”?

Tu ce cumperi partenerului tău de 14 Februarie?

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

1 comentariu

  • alex
    Link la comentariu alex Marți, 16 Iulie 2013 19:59

    Cu un cadou inedit si funny nu poti da gres, fie ca e vorba de un amic sau de persoana iubita.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.