Bunadimineata.ro sarbatoreste 1 an si ofera 32 premii atractive

Scris de 

În perioada 01 februarie 2015 – 28  februarie 2015, site-ul BunaDimneata.ro sărbătorește un an de când face diminețile românilor mai frumoase și invită cititorii la un concurs cu multe premii matinale.

 

La sărbătorirea primului an de viață a BunaDimineata.ro, echipa, în parteneriat cu NESCAFE Dolce Gusto și Hotel Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca, vă invită să sărbătoriți alături de ei. Pe tot parcursul lunii Februarie cititorii trebuie să lase un comentariu cu o adresă validă de email la oricare dintre articolele aflate pe site și să bifeze căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu BunaDimineata.ro’’ de la finalul articolului.

La începutul lunii Martie cititorii vor avea șansa să câștige una dintre cele 30 de căni inscripționate cu logo-ul site-ului, 1 sistem de bauturi  NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 sau 1 sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotelul Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca cu mic dejun și acces la toate facilitățile interne incluse.

 

Despre Bunadimineata.ro

Lansat în februarie 2014, site-ul BunaDimineata.ro a ajuns în prezent la circa 20.000 de vizitatori unici pe lună, o cifră mare pentru un site pornit de la zero și construit prin muncă constantă și dorință de autodepășire permanentă.

 

Proiectul BunaDimineata.ro a fost ideea unei echipe tinere, care știe că informațiile actuale prezentate într-o lumină pozitivă sunt necesare pentru a trece cu bine peste orele dimineții. De la bun început a exisat dorința de diferențiere față de majoritatea site-urilor românești de știri și lifestyle prin abordarea diferită a pieței și a conținutului. Lungile dezbateri au dus la concluzia că ceea ce lipsește cu desăvârșire în România este un site de dimineață, cu un conținut lejer și pozitiv. Deși reacția publicului român față de un site format în totalitate din conținut pozitiv a fost necunoscută, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi și deschiși la un concept mai altfel.

 

La începutul anului 2015 site-ul BunaDimineata.ro a primit o nouă înfățișare și o restructurare a categoriilor principale. Designul nou implementat menține tonul pozitiv adoptat în articolele publicate, iar interfața dinamică și culorile vesele descriu visual ceea ce echipa vrea să transmită cititorilor: energie și bine dispunere de la primele ore ale zilei. Noile categorii sunt astfel concepute încât să cuprindă exact ceea ce au nevoie cititorii de dimineață: sfaturi și rețete de mic dejun, știri actuale, divertisment, horoscop, recomandări de timp liber și evenimente, lifestyle și diferite curiozități.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.