Cum ne protejam laptopul gratis? 5 antivirusi pe care te poti baza

Scris de 

Laptopul fiecărui student este bucuria cea mai mare de la sfârșitul zile când singurul lucru pe care îl dorim este să ne punem un film bun, să ne verificăm contul de Facebook sau adresa de e-mail. E averea cea mai mare și a devenit în ultimii ani un element indispensabil în viața studențească. Tocmai de aceea, nu avem nici un motiv pentru care am dori să-i punem în pericol buna funcționare. Echipa Campuscluj.ro îți spune care sunt cei mai buni antiviruși pe care îi poți descărca gratuit de pe internet pentru ca ,,sănătatea” laptopului tău să fie în siguranță.

Avira Antivirus Free este un program antivirus gratuit pentru uz personal, capabil să asigure detecţia şi înlăturarea celor mai comune tipuri de viruşi şi troieni. Programul asigură protecţie împotriva aplicaţiilor de tip addware, spyware şi backdoor, rootkit-uri şi alte aplicaţii frauduloase.

 

Bitdefender QuickScan folosește tehnologia de scanare "in-the-cloud" pentru a detecta programele malware active de pe sistemul tău în mai puțin de un minut. Pentru că se concentrează pe amenințările active, produsul utilizează doar o parte din resursele sistemului folosite în mod normal de o scanare normală și nu necesită actualizarea semnăturilor de viruși, procesul de detectare de la distanță fiind efectuat de pe serverele Bitdefender. Bitdefender Quickscan are la bază tehnologia "in the cloud" fiind un mecanism de detecție a virușilor și a programelor spyware, devenind astfel o alternativă la programele antivirus tradiționale.

 

AVG AntiVirus Free este un program antivirus gratuit pentru uz personal, creat folosind versiunea comercială a suitei AVG Antivirus 2012, produsă de Grisoft. AVG AntiVirus Free Edition 2012 promite un consum redus de resurse, viteze de scanare competitive şi se poate lăuda cu câteva funţii nou introduse din versiunea comercială a suitei AVG Antivirus. De acum se poate utiliza gratuit componente add-on cum ar fi LiveKive, Family Safety şi PC Tuneup.

 

Avast Free Antivirus este un scanner antivirus gratuit pentru utilizatorii individuali, care oferă şi protecţia accesului la fişiere şi a traficului e-mail. Datorită interfeţei de utilizator facile, acest program le este recomandat începătorilor. Aplicaţia include de asemenea şi un Boot Scanner şi posibilitatea de a seta sensibilitatea scannerului antivirus.

 

ESET Smart Security oferă o soluție completă de securitate. Programul este foarte eficient şi previne risipirea resurselor sistemului. Motorul optimizat furnizează cea mai bună detecţie, performanţă şi înregistrează cel mai redus impact asupra resurselor de sistem. ESET Smart Security a fost conceput având la bază tehnologia de protecţie pro-activă a ESET NOD32 Antivirus pentru a oferi cea mai bună protecţie împotriva viruşilor, programelor spyware, adware şi a tuturor celorlalte tipuri de ameninţări informatice. Modulul Antispam utilizează atât reguli 'client-based' cât şi 'server-based'.

 

Mai știi și alți antiviruși pe care îi putem descărca gratuit? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

Sursa foto: ns.bdnews24.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.