Fa-ti practica la Romtelecom si vei fi platit pe masura!

Scris de 

Ce zici de un stagiu de practică plătit? Află că Romtelecom oferă astfel de stagii de practică studenților. Vizați sunt 200 de studenți sau masteranzi. Totul se întâmplă în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene, derulat în colaborare cu AIESEC.

Aceştia pot aplica pentru un post în departamente precum IT, telecomunicaţii, marketing, financiar/audit, achiziţii, resurse umane, comercial – vânzări şi relaţii clienţi.

 

Stagiile de practică sunt remunerate (1.000 lei), durează şase luni şi se desfăşoară în București. Proiectul STEP – „Susţinem Tinerii în Evoluţia lor Profesională” – este realizat cu fonduri europene, în urma obţinerii unei finanţări în valoare de aproximativ 2 milioane lei.

 

Studenţii care doresc să se înscrie în programul STEP trebuie să acceseze pagina dedicată proiectului pentru a completa formularul de aplicare şi CV-ul, care vor fi evaluate de către Catalyst Recruitment Solutions.

 

Sursa: edu-news.ro

Sursa foto: comunic.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.