Lui Victor Ponta i s-a admis cererea de renuntare la titlul de doctor in drept

Scris de 

Universitatea Bucureşti, prin vocea rectorului Mircea Dumitru, a anunţat că va face toate demersurile legale necesare pentru a-i retrage premierului Victor Ponta titlul de doctor în drept.

Răspunsul vine după ce preşedintele PSD a transmis o scrisoare marţi, 16 decembrie, prin care a anunţat că renunţă la titlul de doctor în urma acuzaţiilor de plagiat care i-au fost aduse în 2012.

 

Rectorul Mircea Dumitru i-a transmis premierului că apreciază buna-credinţă cu care, acum, ia în considerare demersul Universităţii şi decizia Comisiei de Etică din 2012 care au stabilit că mai mult de jumătate din teza de doctorat a fost copiată fără citarea surselor.

 

În urmă cu doi ani, Ministrul Educaţiei de atunci, Ecaterina Andronescu , a susţinut că nu-i poate retrage titlul de doctor în drept premierului Victor Ponta, întrucât acesta este demnitar.

victoras

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook