Cel mai bun moment pentru a-ti cumpara un telefon

Scris de 

De obicei, cand cineva are neaparata nevoie de un produs anume, indiferent de categoria din care acesta face parte, il cumpara cat se poate de repede - daca dispune de bugetul necesar achizitionarii acestuia - fara a mai astepta vreo perioada de reduceri. Exista insa si persoane ce doresc sa-si schimbe, spre exemplu, telefonul insa nu foarte urgent, fapt ce le da destul timp pentru a astepta momentul potrivit cumpararii. Am scris, asadar, cateva dintre momentele bune in care sa gasesti ceva reduceri telefoane.

Black Friday

Black Friday este ziua cu cele mai mari reduceri din an, ea avand loc - in mod obisnuit - in a patra zi de joi din Noiembrie. Unele magazine il organizeaza insa chiar si mai devreme. Cu cateva zile inainte de Black Friday, marii publisheri vor avea cataloagele de produse reduse de la magazinele mari din Romania deci, cu putina cercetare, vei avea sansa sa descoperi din timp daca telefonul pe care ti-l doresti e la reducere.

Reducerile de sarbatori

Daca ai ratat prima ocazie, adica Black Friday-ul, si nu ai gasit la reducere produsul pe care ti-l doreai sau nu ai apucat sa-l cumperi din cauza stocului mic, atunci mai ai o sansa cu clasicele reduceri de sarbatori ce dureaza, de obicei, cam toata luna Decembrie. Nu vorbim despre ''reduceri colosale'' cum ar fi cele din cazul Black Friday, insa poti gasi reduceri la telefoane si alte produse IT cat si la haine, mobilier si restul lucrurilor ce se cumpara in preajma sarbatorilor. Black Friday-ul si reducerile de sarbatori nu sunt insa singurele perioade de reduceri din an. Daca nu ai gasit ceea ce-ti trebuia la niciuna dintre cele de mai sus si esti dispus sa mai amani achizitia, poate prinzi ceva in cadrul reducerilor de primavara - vara, back to school sau alte campanii.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook