Voluntarii curata Gradina Botanica, sambata, 30 martie

Scris de 

Grădina Botanică din Cluj-Napoca se pregătește deja de primăvara. Fundația PRO WEST inițiază și în acest an o campanie de igienizare a Grădinii Botanice din Cluj-Napoca.

 

”Este pentru al-IV-lea an consecutiv când Fundaţia PRO WEST efectuează câte 3, 4, proiecte anual de întreţinere şi îngrijire a Grădinii Botanice “Alexandru Borza”, Cluj-Napoca. Primul proiect din acest an, cu denumirea de “Beautiful Spring in Cluj”, este programat pe data de sâmbătă, 30 martie 2013, ora 9:00, şi constă în curăţenie generală de primăvară a grădinii. Şi-au anunţat prezenţa 40 de voluntari de la Facultatea de Horticultură a USA Cluj.

 

Ca întotdeauna, Fundaţia PRO WEST urmăreşte partea educaţională a acestor proiecte prin participarea efectivă la munca de voluntariat a elevilor din liceele clujene. La acest proiect vor participa 30 de elevi, clasele V-XII, de la Transylvania College, sau Şcoala Internaţională, singura atestată Cambrige din Romania”, a declarat Emil Aluaș, Preşedinte-Fondator Fundaţia PRO WEST Cluj.

 

Între sponsorii acestui eveniment se numără societatea FARMEC.

 

Următorul proiect al Fundației, ”I love Summer in Cluj”, este programat pe data de 1 iunie 2013.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: eclujeanul.ro

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.