Voluntarii curata Gradina Botanica, sambata, 30 martie

Scris de 

Grădina Botanică din Cluj-Napoca se pregătește deja de primăvara. Fundația PRO WEST inițiază și în acest an o campanie de igienizare a Grădinii Botanice din Cluj-Napoca.

 

”Este pentru al-IV-lea an consecutiv când Fundaţia PRO WEST efectuează câte 3, 4, proiecte anual de întreţinere şi îngrijire a Grădinii Botanice “Alexandru Borza”, Cluj-Napoca. Primul proiect din acest an, cu denumirea de “Beautiful Spring in Cluj”, este programat pe data de sâmbătă, 30 martie 2013, ora 9:00, şi constă în curăţenie generală de primăvară a grădinii. Şi-au anunţat prezenţa 40 de voluntari de la Facultatea de Horticultură a USA Cluj.

 

Ca întotdeauna, Fundaţia PRO WEST urmăreşte partea educaţională a acestor proiecte prin participarea efectivă la munca de voluntariat a elevilor din liceele clujene. La acest proiect vor participa 30 de elevi, clasele V-XII, de la Transylvania College, sau Şcoala Internaţională, singura atestată Cambrige din Romania”, a declarat Emil Aluaș, Preşedinte-Fondator Fundaţia PRO WEST Cluj.

 

Între sponsorii acestui eveniment se numără societatea FARMEC.

 

Următorul proiect al Fundației, ”I love Summer in Cluj”, este programat pe data de 1 iunie 2013.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: eclujeanul.ro

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.