Campania Vreau sa cant! editia a 4 a @ 5 noiembrie - 20 decembrie 2014

Scris de  Noi 06, 2014

Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical? Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

 

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

 

Programarea participanțiilor la studio-ul de înregistrări se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon. Materialul audio înregistrat și poza concurentului vor fi afișate pe pagina de web www.bigtime-production.com  pentru votare.

 

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

 

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun ș.a.

 

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:

  • 05 – 16 noiembrie  – înscrieri
  • 17 – 28 noiembrie  – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
  • 29  noiembrie  – 6 decembrie  - votare
  • 13 decembrie – semifinala, la Club Sin, de la ora 19:00
  • 20 decembrie – finala, la Club Sin, de la ora 19:00

 

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în Cluj-Napoca, în perioada 5 noiembrie - 20 decembrie 2014. La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 14 –70 ani.

 

Pentru mai multe detalii accesați www.bigtime-production.ro.

Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 15:22
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.