Castiga bilete la Comedy Cluj din 11 - 20 octombrie!

Scris de 

Campuscluj.ro te trimite la Comedy Cluj, Festivalului Internațional de Film ce se va desfașura în perioada 11-20 octombrie la Cluj-Napoca și va cuprinde peste 120 de filme din 35 de țări, invitați din industria filmului românesc și străin, evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, întâlniri între public şi oameni din cinematografie).

 

Biletele sunt de o persoana si permit accesul la orice film din cadrul festivalului, mai putin Gala de deschidere, Gala de inchidere si piesa d’ale Carnavalului.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga, este sa dai share pozei de concurs pe pagina personala de facebook, dupa care sa lasi un comentariu la acest articol ce va contine link-ul paginii tale, pentru validare.

concurs comedy cluj

Click dreapta si save as pentru a copia poza.

 

Perioada concursului 4 - 10 octombrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org. Filmul extragerii va fi ulterior publicat pe site. Mult succes!

 

Update 

Castigatorii sunt : Carla Kelemen, Steinbinder Ingrid, Lavinia Iuga, Florina Mois, Dragos Cristi. Castigatorii isi pot ridica biletele castigate de la Cinema Florin Piersic, incepand de azi 11 octombrie, zilnic in orarul 15-19, de la Ticketing, in baza unui act de identitate.

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.