Ce site-uri folosim in timpul nostru liber? Cum vizionam programe Tv online?

Scris de 

Cel mai bun prieten al timpului nostru liber este internetul, nu? Tocmai de aceea, ne-am gândit să îți spunem cele mai tari site-uri cu care poți viziona programe TV, meciuri și filme online.

Site-uri pentru vizionat programe TV online

 

Ne lipsesc, ce-i drept, multe lucruri în căminul studențesc, dar unul dintre ele este cu siguranță televizorul. Ei bine, noi încercăm să rezolvăm și această mică problemă pentru tine, așa că ți-am pregătit cele mai tari site-uri cu care poți să vizionezi programe Tv online.

 

În primul rând, ai nevoie de acest program care se numește SopCast și care este calea cea mai simplă pentru a viziona programe Tv sau pentru a asculta radio online. Apoi, următorul pas este instalarea browser-ului Internet Explorer, în cazul în care nu îl ai.

 

tvonline.radiourionline.com/

tv.ido.ro

programetvonline.ro

cool-tv.net

 

Site-uri pentru vizionat filme online

Ce face studentul nopțile dacă nu savurează filme și seriale rând pe rând până aproape de răsăritul soarelui. Campuscluj.ro îți pune la dispoziție cele mai bune site-uri pe care să le accesezi în nopțile albe.

 

peteava.ro

filmeonline.org

filmehd.net

cinemaxx.ro

divxonline.biz

 

Site-uri pentru vizionat meciuri online

Nu am uitat nici de cei pasionați de fotbal. Dacă vreți să stați confortabil în fața laptopului, noi îți spunem trei dintre cele mai bune site-uri cu care să vedeți un meci de fotbal online.

 

hd-sport-live-online.com

digitvonline.net

fanfotbal.org

 

Campuscluj.ro îți dorește vizionare plăcută!

 

Sursa foto: pcjovenes.us

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.