Oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere la BookLand Evolution in data de 8 mai

Scris de 

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor si in spatiul lor de socializare si recreere prin organizarea celei mai de amploare Caravane nationale de carte, activă ˜700 zile, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile in resedintele din 40 judete.

 

De 5 ani intalnim prin intermediul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution 1 milion liceeni si studenti din 23 orase, incurajand dezvoltarea lor personala, ajutati de cei peste 500 speakeri care ni se alatura anual. Conferintele au loc in fiecare miercuri/joi, in intervalul orar 12:00-16:00. Sunt prezenti 6-7 speakeri diferiti (peste 200 VIP pe durata celor 24 zile de conferinta). Estimam prezenta a peste 30,000 liceeni + studenti in 2019.

banner bookland Intinerariu

Ca extensie pragmatica a conferinţelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

 

banner bookland site

 

Citeste si:

---> Competitia oficiala TIFF 2019 include 12 opere singulare, puternice si provocatoare

---> BattleLab Robotica va organiza un concurs international de sumo robotic

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook