Living Fit pentru clujeni in 18 mai la stadionul Cluj Arena

Scris de  Apr 24, 2014

Trăiești sănătos? sau vrei să începi să o faci? Atunci aceste eveniment este creat special pentru tine! Evenimentul “Living Fit”, o iniţiativă de amploare care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos prin sport şi nutriţie, îşi deschide porţile primei ediţii în 18 mai 2014, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi.

La jumătatea lunii mai, iubitorii şi amatorii activităţilor sportive, sunt invitaţi la primul eveniment de pe piaţa clujeană care reuneşte pe aceiaşi scenă nutriţia şi sportul. Desfăşurată sub deviza "Pasiune pentru o viaţă sănătoasă", iniţiativa Living Fit, are menirea de a creşte interesul pentru un stil de viaţă activ şi echilibrat.

 

Iniţiativa ia forma unui eveniment de o zi, în care specialişti de top din industrie vor pune în scenă un program dinamic şi variat care constă în 3 tipuri de activităţi:

1. ateliere de nutriţie şi sănătate;

2. o expoziţie de produse din sfera sănătăţii

3. şi o serie de activităţi sportive, printre care clase de

  • cycling,
  • zumba,
  • kangoo jump,
  • deep work,
  • cross fit,
  • functional training precum şi
   • un boot camp cu 10 staţii, soldat cu premii pentru participanţi şi susţinere financiară pentru o cauză socială, aleasă în cooperare cu Fundaţia Comunitară Cluj. Programul este adresat nu doar celor care practică sport în mod regulat, ci tuturor celor interesaţi să se menţină sănătoşi.

 

“Conceptul Living Fit porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Evenimentul din 18 mai are ca scop creşterea gradului de conştientizare şi interes asupra beneficiilor fizice şi pshihice ale modului de viaţă activ şi echilibrat. Aici poţi veni să te informezi la atelierele de nutriţie, sănătate şi prevenţie, să încerci aparate şi exerciţii variate, precum şi produsele prezentate la expo, să-ţi testezi starea de sănătate, să iei startul alături de alte 40 de echipe într-un boot camp provocator, susţinând astfel şi o cauză socială. Şi toate acestea alături de specialişti ce-şi cunosc domeniul la nivel de măiestrie. Şi alături de 1000 de oameni care împartăşesc un interes comun. Living Fit se constituie astfel într-un fel de nucleu suport, unde găseşti idei, inspiraţie şi motivaţie” – declară Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului.

 

Living Fit se doreşte parte dint-o iniţiativă mai largă organizată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Living Fit este primul pas. Înscrieri şi bilete, în curând pe www.livingfit.ro.

 

Despre: INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Contact: Andreea Buza | PR & Communication | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0754908879 | www.livingfit.ro

Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 11:50
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping