Idee pentru timp liber: Laser Tag World

Scris de 

In sfarsit a venit vara! Ce va propunem noi pentru timpul liber si frumos care urmeaza? Sa va ascundeti intr-o incapere intunecoasa si sa va jucati la lumina laserelor :D cu Laser Tag World. Actual și nou în oraș, acest joc este inspirat din tehnologia de ultimă generație folosită de militari cu scopul de a dezvolta comunicarea și coordonarea  pe terenul de luptă și a îmbunătăți diverse strategii de luptă. 

 

Spațiul recreațional este amenajat pentru a oferi posibilități nelimitate, atât pentru joc, cât și pentru diverse evenimente speciale. În incinta locației se pot organiza petreceri private, zile de naștere într-un cadru neobișnuit și cu adevărat special. Laser Tag World Cluj are, de asemenea, amenajat un spațiu special conceput pentru copii astfel încât cei mici să se poată bucura de beneficiile jocului, gândind strategii și dezvoltându-și abilitățile de coordonare. Ca să asigure o ședere confortabilă părinților care își așteaptă copii de la joc, în incinta Laser Tag World Cluj există o sală pentru părinți, unde pot relaționa și servi gustări sau savura un ceai sau o cafea. De asemenea, este amenajată o sală special pentru copii, separată de sala părinților, unde micuții se pot bucura de comunicare.

 

Cadrul inofensiv și distractiv al locației este deschis pentru toți iubitorii jocurilor de strategie. Pentru fiecare categorie de vârstă și pentru fiecare buget sunt gândite spații și activități serioase, dar distractive!

 

Pentru evenimentele speciale, Laser Tag World a conceput pachete și oferte deosebite. De exemplu, pentru copii se poate opta pentru pachetul petreceri Laser Tag – 3 ore pentru copii, sau pachetul petreceri copii fără laser, ambele putând fi adaptate în funcție de numărul jucătorilor. Pentru jucătorii mai mari există pachetul pentru adulți, pachetul Magic Nights și pachetul Student Day! Locația mai oferă posibilitatea organizării de teambuildinguri pentru companiile dornice să ofere activități recreative angajaților.

 

Contact Laser Tag World Cluj

Str. Luncii, Nr. 19, Cluj-Napoca

Telefon: +40 724 288 826; +40 723 417 519

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program: Luni-Duminică: 09:00 – 23:00

Facebook

 

Citeste si:

---> Retrospectiva TIFF 2017. Sau cum a trecut o saptamana magica

---> Traviata in aer liber, cu intrare libera la Cluj

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.