Ti se pare interesant conceptul de "specializare inteligenta"?

Scris de 

Conceptul de specializare inteligentă (smart specialisation) fundamentează programele academice/de cercetare europene şi naţionale. Din păcate însă, acest concept a primit sensuri şi semnificaţii din cele mai diverse, ajungându-se adesea la confuzie şi ambiguitate.

 

Pentru a înţelege acest concept şi modalităţile pragmatice de utilizare a lui, vă invităm la conferinţa „Smart Specialisation: Past, Present, Future”, susţinută de „părintele” acestui concept, prof. univ. dr. Dominique Foray, de la École Polytechnique Fédérale de Lausanne.

 

Conferinţa, susţinută în limba engleză, va avea loc miercuri, 5 iulie 2017, între orele 10:00 și 12:00, în Aula Magna a UBB. Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi, din comunitatea academică a UBB sau din afara acesteia. Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul disponibil la: https://goo.gl/forms/i0RPPfjSShaVCoaH3.

 

Citeste si:

---> Create.Act.Enjoy imparte bucurie prin arta in 3 spitale din Cluj

---> Premii studentesti pentru inovare tehnica oferite de IEAS

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.