Un nou program acreditat de pregatire postuniversitara: „Explorarea si vizualizarea datelor complexe.”

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 23 octombrie 2017 – 2 februarie 2018 un nou program acreditat de pregătire postuniversitară: „Explorarea și vizualizarea datelor complexe.” 

 

În cadrul programului, cursanții vor urma disciplinele: Baze de date și business intelligence, Limbaje de interogare structurate și Visual Basics pentru aplicații, Bazele statisticii și Dashboard-uri digitale și vizualizare de date. Credite oferite: 14 ETC.

 

Programul pornește de la un nivel de bază accesibil și evoluează către un nivel avansat. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de matematică avansată. Perioada de înscriere: 10–16 octombrie 2017. Taxa de școlarizare: 3.000 lei. Pentru anul academic 2017/2018, vor fi oferite prin competiție 10 subvenții de la plata taxei de școlarizare, beneficiarii fiind scutiți de plata taxei de școlarizare.

 

Responsabil program: lector dr. Norbert Petrovici. Pentru mai multe detalii despre program puteți accesa: http://socasis.ubbcluj.ro/madc/.

 

Citește și:

---> Marsul Lecturii a dat startul Festivalului International de Carte Transilvania

---> Top 5 cele mai populare jocuri de cuvinte pentru telefoanele cu Android

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.