Cum te mentii in forma cand ai un buget limitat

Scris de 

Una dintre cele mai mari minciuni pe care ne-o spunem este că daca avem un abonament la sala de fitness, îl vom folosi cu religiozitate. Însă după ce l-am cumpărat găsim scuze, fie e prea frig afară, fie e mai comod să stăm acasă să ne uităm la un film sau pur și simplu ignorăm faptul că am plătit pentru a folosi sala. Dar faptul că nu ai timp nu te scuză de mișcare atunci când vrei să te menții în formă. Pentru oamenii cu copii sau programe haotice s-au inventat aparatele de fitness care pot fi instalate acasă. Cu câțiva bănuți de la împrumut24.ro poți să aduci sala la tine acasă.

Dacă nu vrei să cheltui foarte mulți bani pentru întreținerea corporală, poți să îți instalezi pe telefon o aplicație de workout care te va atenționa să faci o pauză de exerciții. Majoritatea aplicațiilor au exerciții pentru toate grupele de mușchi și pot fi personalizate pentru nevoile tale. În cazul în care ești încă în procesul de slăbire, atunci o singură aplicație nu îți va satisface nevoile. Însă, este un început și încet, încet te vei obișnui cu un program de exerciții.

Natura este cea mai mare pistă de alergare.

Prin urmare, dacă vrei să îți menții greutatea și să ai o viață sănătoasă ar trebui să alergi în fiecare zi cel puțin 20 de minute. Nu te speria că ai nevoie de un loc anume. Dacă nu stai lângă un parc sau un stadion, poți alerga în cartier, în jurul blocurilor. De asemenea, în week-end-uri poți merge în drumeții sau chiar urca pe munte. Iar dacă vremea te ajută, este indicat să mergi sal serviciu cu bicicleta. Astfel, nu numai că vei face mișcarea de care ai nevoie, dar vei economisi banii de transport.

Internetul este plin de videoclipuri cu antrenamente pentru slăbit sau menținerea greutății.

Aceste clipuri te ajută în special dacă nu reușești să pui deoparte o oră pentru un antrenament complet. Poți alege să faci exerciții de 20 de minute pentru anumite grupuri de mușchi și la finalul zilei să exersezi întreg corpul. De asemenea, tot din acestea poți învăța să îți folosești timpul liber mai sănătos și să te destinzi în timp ce slăbești.

Yoga este un tip de workout extraordinar pentru că se bazează pe o filozofie care te învață să meditezi.

Prin urmare, te poți relaxa în timp ce îți lucrezi mușchii. Meditația are multe avantaje, printre care se numără reducerea stresului si anxietății, te ajută să te concentrezi mai ușor și îți liniștește somnul. Astfel, yoga nu te ajută doar fizic ci și psihic.

Nu toți oamenii nu merg la sală pentru că sunt leneși. Sunt mulți care a copii și nu au cine să îi lase acasă sau au un program haotic care îi împiedică să fie prezenți la sală până la o oră anume. Pentru ei, dar și pentru cei care nu vor să plătească un abonament la sala de fitness, există diverse metode de întreținere corporală. Totuși,chiar și atunci când vrei să economisești bani este important să ai echipament de calitate, pentru a nu te accidenta. Pentru ele, poți lua un împrumut fără adeverință de salariu. Astfel, vei putea să îți menții greutatea sau chiar să slăbești la tine acasă fără să cheltui foarte mulți bani.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.