“Eliminarea infectiilor bacteriene prin medicina biologica”, un eveniment de constientizare asupra infectiilor bacteriene

Scris de  Iun 19, 2018

România se află in topul clasamentului european în ceea ce privește consumul de antibiotice (conform ECDC, 2016). Cu toate acestea, românii continuă să consume multe antibiotice care, conform experților în politici de sănătate, favorizează şi agravează fenomenul apariției bacteriilor rezistente la tratament. În plus, antibioticele distrug flora intestinală, care este esențială  pentru menținerea integrității sistemului imunitar. Astfel, antibioticele slăbesc organismul și îi înlesnesc lupta în combaterea infecției bacteriene, acționând doar asupra efectelor, nu a cauzei. Deși consumul total de antibiotice a scăzut cu 11% în 2017, administrarea lor în spitale continuă să crească. În aceste condiții, în următorii 20 de ani, România riscă ca bacteriile să nu mai poată fi tratate cu antibiotice.

 

Centrul de sănătate și medicină integrativă Transilvania Healing Centre, cu sediul la Cluj-Napoca, oferă o alternativă la tratamentul excesiv cu antibiotice. “Oferim 2 metode de tratament biofizic, non invazive, în tratarea infecțiilor bacteriene. Ambele metode presupun descompunerea propriu zisă a bacteriei, fără a crea un dezechilibru în organism, iar una dintre abordări tratează și sistemele / țesuturile afectate de bacterii și resturile lor de descompunere.” afirmă Dr. Haldor Holesch din cadrul Transilvania Healing Centre.

 

Luni, 25 iunie, începând cu ora 19:00, Transilvania Healing Centre va organiza evenimentul “Eliminarea infecțiilor bacteriene prin medicina biologică”. În acest sens, Transilvania Healing Centre vine în ajutorul tuturor celor interesați în căutarea unei alternative privind tratarea infecțiilor bacteriene și în creșterea rezistenței sistemului imunitar.

 

Cum ne putem proteja de bacterii? Care sunt consecințele cauzate de infecțiile bacteriene netratate? Cum putem trata sau ameliora bolile provocate de infecțiile bacteriene? Care sunt metodele de eliminare a bacteriilor, folosite de specialiștii Transilvania Healing Centre? sunt doar câteva întrebări la care specialiștii Transilvania Healing Centre vor oferi răspunsuri și soluții.

 

Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre eveniment pe platforma EventBook.ro sau pe site-ul: www.transilvaniahealing.ro. Numărul de locuri este limitat.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping