Tabara de vara centrata pe ce inseamna banii organizata de UBB si BCR

Scris de  Iun 19, 2018

Centrul de Carieră al Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu BCR, organizează Școală de vară „Școala de bani” centrată pe ce înseamna banii (cum se fac, cum se cheltuie, cum se înmulțesc etc). Școala de vară va avea loc în perioada 9 – 11 iulie 2018, la centrul Arcalia al UBB. Evenimentul va aduce împreună traineri interni BCR și psihologi de la Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri. În cadrul evenimentului vor avea loc jocuri și exerciții de autocunoaștere, activități practice, vizite în companii mari și mici și discuții cu antreprenori de succes.

 

Școala de vară va avea 25 de locuri puse la dispoziție pentru studenții din UBB, de la orice specializare. Persoanele interesate trebuie să depună un dosar la sediul CCARMA (str. Universității nr. 7-9, biroul 10), acesta este nevoie să conțină o scrisoare de recomandare de la un cadru didactic si un plan de marketing al Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri (ajută-ne  să înțelegem cum ajungem cu informațiile mai ușor la tine).

 

Dosarul se poate depune în zilele de 13, 14, 15, 18, 19 iunie, interval orar 10.00-14.00. Ulterior, persoanele selectate vor fi contactate pentru a fi chemate la un interviu. Pentru mai multe informații vă  invităm să vă adresați organizatorilor pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de facebook.

 

Citeste si:

---> NEVERSEA lanseaza campania "S.O.S. Cazino" Constanta

---> Titluri noi si invitati speciali la TIFF Sibiu

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.