[Update] Societatea Studentilor Europenisti te invita sa iti pui cravata de Europarlamentar!

Scris de  Mar 04, 2014

SimPE prelungește înscrierile!! Simularea Parlamentului European, aflată la a VI-a ediție, va fi organizată de către Societatea Studenților Europeniști. Acesta este cel mai mare proiect cu temă europeană și va fi organizat în perioada 7-13 aprilie 2014.

Această simulare îşi propune să familiarizeze tinerii elevi sau studenţi cu procesul decizional din cadrul Parlamentului European. Proiectul este deschis tuturor celor care urmează studii universitare, nivel licenţă şi master, indiferent de universitatea în care studiază sau de specializarea urmată, care până în luna aprilie 2013 au împlinit vârsta de 18 ani.

 

Tema abordată în acest an în cadrul SimPE este una ce oferă posibilitatea unor dezbateri aprinse și formarea unor opinii cât mai variate cu privire la viitorul Uniunii Europene şi anume: Rolul Uniunii Europene ca actor global.

 

Începând cu data de 3 și până în 23 martie 2014, poţi să te înscri la Simularea Parlamentului European. Înscrierea se va face în urma completării unui formular online, disponibil pe site-ul proiectului www.simularepe.ro, realizarea unui eseu cu temă dată şi plata unei taxe (150 RON pentru participanţii din afara Clujului şi 100 RON pentru candidaţii din Cluj) .

 

S-au prelungit înscrierile, astfel că mai ai timp până în 23 martie să te înscrii la cea mai tare simulare europarlamentară! Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul programului. Ia-ţi cravata de Europarlamentar şi hai la Cluj!!! Nu rata șansa de a vedea ce face europarlamentarul tău la Bruxelles!

 

Sursa foto: simularepe.ro

Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 17:38
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.